0   34
0   97
4   115
16   199
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204

Den der hverdag…

Jeg søger råd og erfaringsudveksling angående dagslyslamper og hælder lidt vand ud af ørerne omkring hverdag og lyserøde outfits, som løfter humøret. Alt det får du her i dagens indlæg – heldige dig, hva?! 

Aj seriøst, jeg føler mig allerede ramt af vejrskiftet, og lige i disse dage, hvor lyset og solen igen tilsmiler sig, kan jeg mærke, at det rent faktisk er det, som driller mig. Jeg nyder at energiniveauet lige nu matcher med ambitionerne, men frygter vinterens komme og husker alt for godt, hvordan jeg havde det sidste vinter. En ting er sikker, jeg kommer til at sætte ind overfor risikoen for at ryge ned i et mørkt vinterhul.

Jeg kigger disse dage på dagslyslamper og overvejer at købe denne lysterapi-lampe*, som kan vække mig om morgenen – der skulle vel ikke være nogen af jer, som har erfaring med sådan én og har lyst til at dele lidt vel?! Derudover tænker jeg på at købe en af dem, som bare står foran computeren en halv time om dagen, men mon ikke jeg kan vende tilbage med info og erfaring på området inden længe?

Jeg synes virkelig, hverdagen sluger mig for tiden. Det er egentlig ikke skidt, fordi jeg er stor fan af hverdag, altså lige med undtagelse at vågne på kommando, ha ha. Tiden stormer bare derudaf og om 3 uger tager vi allerede på efterårsferie – jeg synes kun lige vi er kommet tilbage fra sommerferie, men okay, jeg klager ikke – ferier er gode, altid!

Bukser fra La Redoute Collection* / Top fra Saint Tropez* / Sneakers fra New Balance* / Halsæden er et loppefund

Ligesom indlægget i går afslørede, så kan jeg pynte på overskudet med lidt farveglæde, så dette outfit kan da i hvert fald få lov at pynte mit humør – pasteller mod brændte efterårsfarver er fanme bare et hit, synes du ikke?

Nu vil jeg skynde mig at komme videre med dagens dont – nyd din onsdag derude og så ses vi måske allerede i morgen igen. Klem fra Dorte 

Fotos af Malene Porup

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

5 Comments

 1. Dorthe
  19. september 2018 / 22:15

  Dagslysvækkeur kan varmt anbefales! Der er ikke noget værre end at blive vækket i buldermørke om vinteren, brrr! Mit hedder vist Phillips Wake Up Light og kan endda vække dig med fuglekvidder 🙂

  • Dorte Bak
   Forfatter
   20. september 2018 / 8:20

   Ha ha jeg elsker det, fuglekvidder! Bruger du mon det? Tak for tippet i hvert fald – jeg går i gang med at finde mig et 🙂

   • Kathrine W
    21. september 2018 / 10:20

    Lyden af fuglekvidder er skøn i de mørke måneder, men husk at skifte lyd når det bliver forår! Ellers bliver man vækket kl.5, når fuglene udenfor går i gang med at kvidre ?

    • Dorte Bak
     Forfatter
     24. september 2018 / 13:25

     OH jeg ser din pointe, ha ha. Jeg har lampen på to do listen denne uge – med eller uden fuglekvidder, det må tiden vise 🙂

 2. Ditte
  20. september 2018 / 22:35

  Megapænt outfit. Vil gerne høre om fuglekvidder virker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.