Efterårskluns, der trækker på smilebåndet

Efteråret er over os, og vi skal have gennemgået garderoben, sorteret ud, givet væk og investeret i mangler. Her er et par fine indspark, som kan fylde lidt spræl ind i din efterårsgarderobe – eller i min!

Jeg elsker efterår, det har jeg sådan set altid gjort. Der er noget helt særlig skønt ved at få strømper på igen, ligesom et stearinlys i vinduet kan skabe ekstra god stemning. Efterår handler for mig om dejlig strik, varme farver, overgangsstøvler og klassiske linjer. Der er i min egen garderobe lagt op til lidt udskiftning, og jeg har sorteret voldsomt ud så sent som i går aftes. Jeg og mine 2 trunter skal nemlig på loppemarked på søndag den 23. september, hvor vi sælger ud af alt lige fra hver vores garderober som legetøj og boligtilbehør. Hvis du er typen, som bevæger dig omkring Amager på næste søndag, så finder du os ved Amager Bio fra kl. 11-16. Bum.

Jeg har mine klare favoritter i collagen ovenfor, selvom jeg jo kan lide det hele:

 1. By Malina bluse i skøn bordeaux*
 2. Herresko i lak fra Vagabond*
 3. Blomsterprintet bluse fra Twist & Tango*
 4. Rustfarvet bluse fra In Wear*
 5. Blå fløjlsbukser fra Ellos Collection*
 6. Blomsterprintede pyjamasbukser*
 7. Ternet buks med ankellængde*
 8. Mega fede chelsea boots med bidsel fra Billi Bi*
 9. Karl Lagerfeld sneakers*
 10. Chunky cardigan med popcorn fra Chicwish* – bonus findes også til børn her*, så vi kan lave mor-datter-styles!
 11. Rustfarvet bindetop fra Ellos Collection*
 12. Nederdel med store sorbet-striber fra Chicwish*
 13. Boots fra Ellos – er ret fristet af de leo-printede*
 14. Stribet nederdel med blomsterprint fra Chicwish*

Jeg ønsker dig en fin tirsdag derude – min dag står frisørens tegn, men med et par pauser ind imellem, så måske jeg får klemt lidt blog, strik eller andet ind. Klem fra Dutte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.