Lets talk unicorns

Har du også et barn, som fabler uendeligt om enhjørninge, så er her et lille tip til, hvordan du bruger snakken til at give barnet en ordentlig ja-hat til hverdagen.  Hverdagsrevolutioner er jo også at hjælpe sig selv til at gøre det sure lidt sødere, ikke?

Jeg ved ikke med jer, men herhjemme er det efterhånden som om at enhjørninge udgør en måleenhed på lige fod med liter, tid og grader. “Hvor meget ville enhjørning gøre det?”, “hvad ville en enhjørning vælge?” Osv.

De kan jo alt, de satans kreaturer, og i en periode var jeg tæt ved at blive vanvittig af hele tiden at høre om dem. I virkeligheden elsker jeg selv enhjørninge og fablerne om dem, for ikke at nævne pastellerne og glitteret, som følger med til hele eventyret. Jeg har derfor besluttet at bare acceptere de forbandede unicorns – fordi det hedder de nu også på godt dansk, hvis man er 8 år. Glem det danske sprog og spring ud som glitter eating unicorn!

Vi kender vist alle sammen udtrykket “I eat glitter for breakfast”, og jeg har henover sommeren talt med pigerne om, at enhjørninge spiser glitter til morgenmad, fordi det gør dem i stand til at se det smukke i alting. Det blev til en fin snak om, at glitter nok ikke giver store muskler eller sunde maver, men at det kan noget andet rigtig godt. Det kan nemlig få hjernen til at tænke positivt. Glitter kan jo smuksere et lig og på den måde kan man bruge det til at forklare ungerne, at man selv kan finde det positive frem i enhver situation for at gøre selv det sure lidt sødere.

Derfor har jeg nu fundet kageglimmer* frem, så til de morgener hvor humøret skal hjælpes lidt på vej, får havregrøden lige et drys med glitter. Det trækker lidt på smilebåndet og minder dem om vores snak. Jeg har i øvrigt tænkt på at købe det her søde print* til deres værelse, som en reminder om at man altid selv kan pynte på sit humør.

Mary Jane laksko fra Alerin* / Guldshorts fra H&M, gamle / Strømper fra Alerin* / Hvid nederdel, hjemmelavet / Strikket vest udfra strikkeopskrift Valde, Krittewitt Knit / Enhjørningehårbøjle fra Rice* / Star Lilly, interaktiv kæledyrs-enhjørning* / Lyseblå skjorte fra COS

Den strikkede vest kalder vi for enhjørningevesten herhjemme. Jeg strikkede den på et par aftener og har virkelig hygget mig med den – et hurtigt, hyggeligt projekt med skønne farveforandringer på pindende. Skønt.

Jeg kan godt lave et indlæg med beskrivelse af, hvordan jeg har tilpasset Annes strikkeopskrift til denne vest, hvis der er interesse for det – kunne det være godt? Rigtig god søndag til dig, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.