Udgivet i 2 kommentarer

Pigelook, men 40 år?!

 

Jeg var meget i tvivl og tæt på at sende kjolen retur til H&M*, men i sidste ende blev jeg enig med mig selv om at beholde den. Den er jo ret piget, så jeg kunne sgu ikke helt finde ud af om min alder stod i vejen for den – hvad synes du? Jeg vælger at bruge den med en ældre cardigan lige nu, fordi det gør den mindre pastelfarvet og vovet, og måske endda også mere hverdagsegnet, men jeg afviser ikke, at den kommer på som sommerkjole på et tidspunkt også.

Jeg har lige suset gennem H&M’s side og kan pt. ikke finde den, men den var der så sent som i går, så det er meget muligt, at jeg ikke har ledt de rigtige steder, eller at den dukker op igen. Prøv at kigge selv hos H&M*, hvis du er fristet af den.

På Instagram er jeg gået i gang med en omgang “Spørg mig om hvad som helst”, så sus derover og følg med i min Story. Det er lidt af hvert, jeg bliver spurgt om, om du kan også smide et spørgsmål, hvis du har lyst. Kram fra Dutte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Pigelook, men 40 år?!

  1. Dorte du ser fantastisk ud. Ét af mine issues med at fylde 40 om gulp ikke så længe er faktisk lidt det der med hvad man kan tillade sig…. Jeg nægter bare at blive en “mormor”!

  2. Stort ja! Det klæder dig så godt, det tøj der!! Det er også lige min stil, så måske er det derfor jeg synes det. He, he 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.