Udgivet i Skriv en kommentar

Strikkeopskrift på pulsvarmere

Der er sket nye ting og sager for mig, som jeg har glædet mig til at dele med dig. Her får du en gratis strikkeopskrift og info om et nyt site, jeg håber, du kan lide.

Der er sket lidt nyt her fra bagsiden af skærmen. Jeg har netop lanceret en ny webshop, og samtidig kickstartet et nyt supplement til mit arbejde. På shoppen har jeg tænkt mig at samle de ting, som I værdsætter og efterspørger og det kalder jeg for hverdagsrevolutioner. Det er planlægningsværktøjer, strikkeopskrifter og på sigt også andre ting, som jeg venter med at løfte sløret for.

Min første strikkeopskrift er et par pulsvarmere, som jeg har kaldt #frossenpindenspulsvarmere, fordi jeg altid møgfryser, så snart der bare er den mindste smule vind eller fugt i luften. De er perfekte til sæsonen lige nu og de er nemme og hurtige at strikke med et nøgle fra resteskuffen. Jeg skal lave mig et par mere og måske også lave et par stykker til pigerne, men til dem har jeg lige nogle andre projekter på pindene, som skal gøres færdige først. Du finder strikkeopskriften på pulsvarmene her.

Hvis du giver dig i kast med dem, så lad mig gerne høre, om du synes opskriften er til at følge og om du oplever processen i webshoppen som brugervenlig. Det er jo en helt ny verden for mig trods alt 🙂

Nu vil jeg kaste mig over strikkepindene og det næste projekt og ellers læne mig tilbage og nyde aftenen. Nyd din også! Kh Dorte ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.