Tosset model, efterårsfarver og en lille spændende nyhed

En lille smuk møgunge, en stolt premiere og en have i de smukkeste efterårsfarver. Tjoh, der er da lidt at skrive om i dag, hvor jeg viser min første hjemmelavede strikkeopskrift frem til verden.

Aj hvor har jeg knoklet, og hvor har jeg glædet mig. Først var det bare glæden over selv at have skabt præcis den halsedisse, som jeg synes, pigerne skulle have, dernæst glæden over at mærke andres interesse for den. Så jeg strikkede den op i flere størrelser og voila, nu har de første allerede købt min opskrift.

Min lille mus elsker at stille op til foto og til vores held var der smukke efterårsfarver i haven – det er jo lidt af en gavebod, når man lige smutter i haven for at skyde billeder af projektet ikke?! Men hold nu op, hun er kæk foran det kamera – attitude er der i hvert fald masser af, men who am I kidding?! Hun har jo også fået stukket et kamera i snottet siden hun så dagens lys …

Køb strikkeopskriften på den tofarvede halsedisse her

Er vi de eneste, der altid har brugt halsedisser til ungerne mon? I hvert fald har vi brugt dem lige fra de startede i vuggestue, og vi elsker dem simpelthen bare – de er ofte på selv hvis jakken rygger i svinget og man hænger ikke fast i træer og sving-stænger med sådan en til at varme sig. Hvad synes du om den, altså halsedissen?

Strikkemæssigt, så er den meget begyndervenlig og ikke dyr at købe ind til, så hvis du kunne tænke dig at strikke uden at have den store erfaring, så bør du kunne give dig i kast med min halsedisse-opskrift. Nu glæder jeg mig helt vildt til forhåbentlig at se halsedissen i flere udgaver på #tofarvethalsedisse.

Det er skørt, men alt imens jeg har strikket 7 halsedisser på halvanden uge, så er kufferten nu pakket og klar til vores ferie, som går til Malaga i Sydspanien. Ciao!

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.