15.45 sol ned

Nu skal du se mit rod – eller i hvert fald en vinkel på mit hjem, som der ikke er helt styr på – det kommer med en samling volapyk om lys og mørke, gode intentioner og hurtige løsninger. 

På en eller anden fin måde, så er det altså lykkes mig ikke at være gået i hi endnu. Det plejer jeg ellers når dagene bliver så korte. Selvom jeg synes vintermånederne er noget så hyggelige, er jeg virkelig ikke god til vinter, men sommeren var ekstra god ved mit sind i år, hvilket jeg høster godt af nu. Samtidig har jeg kastet mig ud i endnu en tilpasning af min kost (det skal jeg nok fortælle mere om i et andet indlæg snart), og det har vist sig at have en kæmpe indflydelse på mit daglige energiniveau og overskud.

Du husker sikkert, at jeg har fablet om at købe en dagslyslampe, men jeg nåede aldrig til det, så nu har jeg besluttet at skrive den på juleønskesedlen i stedet for. Mon ikke der kommer et tidspunkt, hvor sommeren i mit sind er sluppet op alligevel?

Anyway, til trods for alt det overskud, så er der ting, som halter, når solen går ned kl. 15.45. Ikke mindst, når man, som jeg, har flyttet spisebordet 2 meter væk fra spisebordslampen, ha ha! Skulle du gå forbi mit hus ved spisetid vil du have brug for solbriller for at begrænse modlyset fra de lamper, vi skruer op for, så vi kan se vores mad nu. Derfor er vi gået igang med at undersøge, hvilket lys, som vil være det rette med spisebordet placeret i den anden ende. Det lyder måske banalt, men med et behov for flere lyskilder, kræver det lidt at finde den ene, som kan fungere både som generel belysning og samtidig kan være hyggelig. Det er derfor ikke bare lige en tur i Ikea uden overvejelse. Vi har kigget hos lyskilderdirekte.dk, som jeg snusede lidt rundt på for at blive klog på noget med brug af spots og LED. Da jeg indrettet min salon fik jeg nemlig øjnene op for, hvor god belysning man opnår, hvis man har lys langs rummets vægge fremfor bare en enkelt lampe. Det kunne være mega fedt med den form for lys, ikke mindst for at fremhæve de gamle hvælvede gipslofter i vores stue.

Det fremgår tydeligt, at vi skal gøre et eller andet nu, hvor bordet er rykket – den kæmpe lampe hænger jo sådan lige midt i det hele og ser sådan lidt meningsløs ud. Men snart finder vi en løsning – det ved jeg!

Alligevel er vi nået frem til, at det bliver for stor en “operation” at få lagt spots ind fordi… ja fordi jeg ikke orker flere projekter lige nu, hvor vi skal til at renovere ovenpå også. Så det ender jo med en lampe – formentlig en fantastisk lampe, som jeg har ønsket mig længe, men jeg venter lige med en afsløring til jeg er sikker. Hvilket så også betyder en uge eller to endnu med “dinner in the dark”. Wish us luck!

Hvis du har fulgt godt med her, så kan det være, du allerede har et bud på, hvilket lampe jeg drømmer om? 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.