16   131
13   107
13   120
52   208
10   99
14   131
7   107
23   212
5   83
0   150

En sag for hjertet

At tage et kærligt ansvar er jo noget, som foregår på flere niveauer, men udover at jeg naturligvis altid forsøger at være kærligt ansvarlig overfor mig selv og mine kære, så gør det mig simpelthen også ultra glad, når organisationer og virksomheder giver et nap med. Her er en lille kærlig fredagssnak for de varme lande… eller vel mere for de danske hjerter.

Kender du ikke den der følelse af, at blive lidt irriteret over at blive rørt over en reklame – en reklame! Jeg har flere tårer og “klump i halsen” på samvittigheden fra reklamer gennem tiden, men til mit forsvar har flere af dem altså været, mens jeg var gravid – hormoner skal man ikke undervurdere. Nuvel, i mere end et år nu, har jeg standset op, når reklamerne for Tryg løber over skærmen – du ved dem hvor nogen sidder overfor faderen til barnet, som blev reddet af en hjertestarter, eller lige nu, hvor det er tidligere syge børn, som låner deres bamse ud til voksne patienter – aj men for fanden!

Det her er jo ikke en reklame for Tryg, derimod for River Online, som gerne vil skråle det ud over hele det danske rige, at de netop har sponsoreret en hjertestarter. Selvom de ikke er en virksomhed, der arbejder med mennesker eller sundhed, derimod med SEO og online marketing, så gør det mig oprigtigt glad, at de vælger at bruge lidt af deres overskud til at gøre en forskel.

Hjertestarterne står fordelt rundt om i hele vores rige, og jeg lægger ofte mærke til, hvor de står placeret – der er for eksempel 2 meget tæt på mit hjem, og jeg er simpelthen fan at tiltaget. Den nye hjertestarter, som River Online har været med til at sponsorere sidder i Kolding, men du kan faktisk søge på postnummer, hvis du er nysgerrig efter om der er en hjertetarter i nærheden af dig. Find en hjertestarter her.

Nåh men hvis vi lige skal slå en krølle på det med reklamerne, så er jeg i øvrigt hende, som tuder over den der syltetøjsreklame med den gamle hund, som tænker tilbage til sin sprøde ungdom under æbletræet – aj okay, jeg bliver rørt over den, jeg tuder selvfølgelig ikke, ha ha.

Og apropos matters of the heart, så smutter jeg på kærestetur med manden senere i dag – wau, det har jeg glædet mig til. Hvad står der mon af planer på din kommende weekend? 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

1 Comment

  1. Rene
    19. september 2021 / 9:58

    Stor respekt til jer. Meget stort hjerte og ha. tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.