Udgivet i 4 kommentarer

Makeup tips til os på 35+ år

Hej venner – sidste uge delte jeg mine hudplejerutiner og i dag er jeg glad for at kunne dele et nyt videosamarbejde med Miss Confetti, som er en pisse dygtig makeup artist. Hun har udfordret mig på mine sædvanlige makeuprutiner, og det er der kommet en video ud af, som jeg er rimelig sikker på, I alle sammen vil få noget godt ud af at se. Det er nemlig nemme og brugbare tips både til produktvalg og til anvendelse, når man ikke længere har en spændstig hud som en 22-årig.

Stine og jeg havde aftalt, at jeg skulle komme med min sædvanlige makeup på, hvilket inkluderede disse produkter, som jeg i øvrigt har brugt mere eller mindre i 5 år. Meget er sket med min hud siden da, så videoen vil afsløre en ting eller to, som jeg i hvert fald ikke selv tænkte over… jeg vil VÆDDE med, at flere af jer falder i samme fælde btw!

Lip gloss fra Clarins* / Bronzer-blush sæt fra L’oreal Paris* / Beauty AMplifier fra Sephora / Mørk øjenskygge fra MAC, farven hedder Print* / Dior Mascara* / Mineral Powder fra Nilens Jord*

Jeg har selv delt en video med lidt før og efter og nogle fraklip fra Stines video – ser du den, så kan du klikke dig direkte videre til Stines video med masser af make-uptips til vi på 35+ år.

Rigtig god mandag til dig, klem fra Dutte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

4 tanker om “Makeup tips til os på 35+ år

  1. Arhmen, jeg er da pjattet med det! Du ser jo så lækker ud! (Det gør du nu virkelig også uden makeup – jeg gad godt have din hud! ?)
    Nu har jeg så lige forsøgt at finde Stine’s blog på Bloglovin – men det kan jeg simpelthen ikke. Nogen idé om, hvad jeg skal søge på (udover Miss Confetti og diverse confetti-varianter)?

  2. Samme problem her, som Signe OP gør opmærksom på :-.)

    1. Hej Grethe – jeg kan heller ikke finde Stine på Bloglovin, men det er desværre ikke noget, som jeg kan stille så meget op med – Bloglovin hiver selv blogs ind – det er ikke noget man som sådan har tilmeldt sig. Måske man kan kontakte Bloglovin og anmode om at få MissConfetti på? Kh Dorte

  3. Ah, klart. Det kan jeg jo prøve 🙂 Tak, for svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.