Udgivet i 1 kommentar

Print selv familiekalender 2019

Familiekalender print 2019
Familiekalender print 2019

Du finder den nyeste Familiekalender 2021 her

Søger du en skide god, pæn og billig familiekalender for 2019? Her er den – jeg har lavet endnu en selvprint familiekalender for 2019, som kan hentes som download nu. Denne gang har jeg tilføjet nogle nye praktiske detaljer og et let design.

Flere år i træk har I taget godt imod min familiekalender, så jeg har næsten lyst til at sige “traditionen tro”. I hvert fald har jeg lavet en kalender for 2019, hvor der udover plads til 5 familiemedlemmer, er gjort plads til et ekstra felt, der giver mulighed for at notere ting til fælles info.

familiekalender download 2019

Jeg har tidligere delt en video på Youtube omkring vores måde at bruge familiekalenderen på, og hvordan vi i det hele taget håndterer den fælles planlægning. Du kan se videoen her, men bær lige over med den – det er en af de allerførste videoer, jeg overhovedet har lavet, og jeg krummer en lille bitte smule tæer over den, ha ha.

Hvert år spørges jeg, om der ikke kan laves en kalender med plads til 6 kolonner i stedet for 5. Det har jeg forsøgt at arbejde med, men jeg vil ikke gå på kompromis med den plads, som er en nødvendig for at kunne skrive i hvert fald. Derfor må jeg på forhånd tage imod reprimander fra de af jer, som nu er skuffede over mig, øv og undskyld 🙂

Fang mig, hvis du har spørgsmål, men ellers klik bare løs til webshoppen for at blive klar til det herrens år 2019 

1 tanke om “Print selv familiekalender 2019

  1. Hej Dorte,
    Jeg er meget interesseret i opskriften på en bluse der var på Instagram i oktober 2018. Den er i lys grå. Korte ærmer i rib og med broderi øverst til højre og neders til venstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.