Få 50% rabat på fotobøger og mine tips til nemmere at få dem lavet

Fotobøger er en skide god ide, og så har vi vist alle et had-kærlighedsforhold til dem, fordi det tager sååå lang tid at lave dem. Derfor tipper jeg her om, hvordan du kan gøre det nemmere og sjovere for dig selv at lave din egen fotobog, og du får da også lige en rabatkode, som giver dig 50% rabat på dine fotobøger, Hurra!

Husker du tilbage i sommers, hvor jeg fortalte om pigernes feriedagbøger. Jeg tænkte I skulle have lov at se, hvordan vi har foreviget ferieminderne på en måde, hvor pigernes arbejde ikke går til spilde.

Jeg har valgt at fotografere deres dagbøger, sådan at de kan læse med egne ord og senere hen se tilbage på, hvor meget de har forbedret deres stavning og skriftsprog. Jeg har blot beskåret billederne, sådan at jeg har kunne placere deres beskrivelser sammen med billeder fra de situationer, der skrives om. I de færdige fotobøger fra Picta har jeg har suppleret med en mere korrekt udgave af deres egne ord, fordi jeg tror, de på et tidspunkt bliver så gode til at læse, at de vil have svært ved at forstå deres eget skriftsprog. Jeg er virkelig blevet glad for fotobøgerne, som er blevet super fine, og pigerne elsker at få dem i hænderne, ligesom de elsker de tidligere fotobøger, vi har lavet.

Tip til at gøre det nemmere at lave en fotobog

Af flere grunde kan jeg godt lide at producere nogle produkter ud af vores familieminder, hvilket jeg i virkeligheden gerne ville gøre endnu mere. Da jeg var barn elskede jeg at bladre i vores familiealbums og kendte præcis til placeringen af billeder og de tilhørende anekdoter. Jeg tror, det i høj grad er med til at forme vores selvopfattelse og forståelsen for familien, når vi på den måde har mulighed for at se tilbage og placere personer og tidspunkter, og det er også præcis sådan jeg opfatter mine børns glæde ved at gå tilbage i bøgerne igen og igen. Det bliver bare aldrig det samme at have alle minderne liggende som digitale filer, vel?

Til gengæld er der jo en grund til, at jeg ikke har fået lavet fotobøger regelmæssigt, og det er fordi, det simpelthen er så langhåret at sidde med. Jeg har løbende forfinet mine rutiner omkring håndteringen af alle de fotos, jeg går og tager, og her vil jeg derfor give dig et par tips til, hvordan du kan gøre det nemmere og hurtigere at få lavet dine egne fotobøger:

  1. Start med at oprette en mappe på din computer, hvor du smider billeder over i, som skal med i din fotobog. Lav altid en mappe pr. bog. Herved undgår du at skulle lede løbende efter det rette billede, når først du har åbnet fotobogsprogrammet.
  2. Når du har fundet billederne til din fotobog, så nummerér dem i den rækkefølge, som du gerne vil have dem vist i din fotobog. På den måde kan du uploade dem i portioner, der passer til dine sider i projektet.
  3. Opret en profil i Picta, så du kan gå til og fra dit projekt henover et par dage. Du gemmer blot projektet, hver gang du har lavet en ny side i bogen.
  4. Upload fotos i portioner – du har jo rækkefølgen, så nøjes med at uploade til et par sider ad gangen. Husk samtidig at slå funktionen til i Picta, hvor den ikke viser dig de fotos, som du allerede har puttet i din fotobog. På den måde bevarer du overblikket hele tiden.
  5. Hold det simpelt! Slet de mange skæve bokse, som er fordefineret i Pictas fotobøger og smid så blot de billeder ind, som du vil have med. Læg dig fast på 2-3 salgs sidelayouts, og kør så bogen igennem med disse 3. Her kan du se mine foretrukne sidelayouts.

Rabatkode til fotobøger

Her hvor julen nærmer sig begynder årets store fotoalbum-sæson også. Hjemmelavede fotobøger er geniale som gaver til både børn og bedsteforældre, og derfor er jeg glad for at kunne give dig en rabatkode til Picta, så du kan få 50% rabat på årets fotobog. Rabatkoden DORTEBAK18 er en unik kode til jer, som læser med og den gælder til og med 31. december 2018.

Bemærk

Rabatkoden kan benyttes flere gange – Pictas system er bygget sådan op, at du kan bestille flere stk af det samme produkt, men skal lægge flere ordrer, hvis du for eksempel laver et plakat og en bog e.l. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, hvorfor frifragt-koden ikke kombineres med denne rabatkode.

Hænderne op, hvis du allerede har det på din to-do-liste at lave fotobøger i år? Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.