Pigernes Pilletrøje – sej hjemmestrik til tweens

Skal din kræsne tween have noget hjemmestrikket, som hun immervæk vil gå med, så prøv at vis hende Pigernes Pilletrøje. Nu kan du selv strikke den sjove Pilletrøje med forskelligfarvede popcorn og her fortæller jeg om sværhedsgraden og hvorfor den hedder, som den gør. 

Jeg er så mega stolt! Jeg har simpelthen færdiggjort mit eget strikkedesign på under 2 uger, fået den teststrikket i flere størrelser af nogle mega søde strikkedamer, som meldte positivt tilbage og slutteligt udgivet opskriften, som nu bliver købt af andre. Wow – den havde jeg seriøst ikke forudset. For bare et par måneder siden insisterede jeg stadig på ikke at tænke en udviklende tanke, fordi jeg i den grad nyder at følge andres opskrifter, men det skete helt af sig selv, og jeg har flere på vej, om jeg vil det eller ej, ha ha.

Vi kalder den for Pigernes Pilletrøje, fordi tøserne oplever at alle gerne vil nulre ved de forskelligfarvede popcorn, og det sjove ved trøjen er jo, at man selv vælger farver, antal og placering. Trøjen er ikke så lang, til gengæld er den rummelig og rar, og for at give en ekstra detalje, har jeg indlagt et panel i siderne, som samtidig er med til visuelt at trøjen ikke virker helt boks-agtigt. Slutteligt er der rummelige ballonærmer, som følger moden netop nu – perfekt til tween-møgunger, som gerne vil have noget sej hjemmestrik, som de selv kan være med til at påvirke.

Find strikkeopskrift på Pigernes Pilletrøje i webshoppen her

Strikkeopskriften er begyndervenlig og findes i str 6-14 år. Det eneste, som kan drille en begynder, det er popcornene, som jeg dog synes, man hurtigt finder ud af. Der ligger i opskriften selvfølgelig en grundig beskrivelse af, hvordan man laver et popcorn.

Jeg er så spændt på at se, hvordan andre vil fortolke opskriften som kan følges på Instagram under #pigernespilletrøje. Nyd din dag, klem fra Dut 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));