Den gode historie bag de lækre produkter

Et lille tip om et nyt brand, som virkelig har sine værdier i orden. Ikke mindst kan du lige præcis nå at være med i lodtrækningen om en fed præmie til en værdi på 1700 kr. Læs med her.

Jeg har virkelig en svaghed for tasker. Tidligere var det sko, men her de senere år har jeg indset, at jeg sjældent går forbi en taske uden at trække et smil eller suk frem. For nyligt fik jeg en rigtig spændende henvendelse fra en ung kvinde, der er sprunget ud i et helt vildt spændende iværksætter-eventyr. Hun har startet et brand, hvor hun får produceret lækre lædervarer til en absolut rimelig pris. I produktionen af de forskellige produkter arbejder MicMic med kvindeligt ejede produktionsfaciliteter (workshops), udsatte personer og fabrikker der er certificerede, så på den måde ønsker hun at gøre bare en lille forskel. Det synes jeg er  fint og jeg er vild med hendes ambitionsniveau – ikke mindst med produkterne, som jeg naturligvis har i hænderne disse dage og er imponeret over. Tasken er seriøst blød som smør og jeg elsker at den kan rumme min laptop og endda kan lynes i toppen. 

MicMic har flere typer af produkter, som mange kan bruge, så tag endelig et kig forbi webshoppen for at se hvilke julegaver det vil kunne blive til. Ligesom jeg var inde på i gårsdagens indlæg, så kan du her købe dine julegaver og gøre en forskel for Michala, som står alene og modigt bag det her nye brand. Mine favoritter er disse:

Vind for 1700 kr med MicMic

I samarbejde med MicMic udloddes lige nu en fed præmie, nemlig en lækker taske i blødt læder samt 2 personlige nøgleringe, som du selv bestemmer hvad der skal stå på.

Konkurrencen løber på Facebook frem til 14. december kl. 23, så klik videre her for at deltage

Skal I lige høre en lille hemmelighed? Hende Dorte, der skriver her, som plejer at være helt on top med julen, hun mangler stort set alle julegaver, har intet bagt og hendes hjem er ikke blevet specielt pyntet op i år. Det er helt okay faktisk … jeg tager den med ro. Hvad med dig – er du med? Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.