Endelig på plads med den nye spisestue

Det er nogle gange små ting, som skal til for at ændre noget, og andre gange må man gå lidt hårdere til værks. Sidstnævnte gør sig gældende denne gang, hvor vi har udskiftet både bord, lampe, tæppe og billeder. Det er til gengæld den fineste makeover, som gør mig helt grundglad.

Som jeg var inde på lige før jul, hvor jeg fortalte jer om plakaterne på væggen, så har vi været igang med en lille makeover af vores spisestue. Det gamle bord var for mørkt og havde fået en flig, og eftersom jeg ikke havde haft succes med at lave mit eget plankebord (som jeg jo ellers havde ambitioner om helt tilbage i foråret, ha ha), så endte det med et nyt bord, som vi købte i Ikea.

Forandringen trængte sig på, da vi hængte flere køkkenskabe op og derfor måtte flytte bordet ned i den anden ende af rummet. Det slår mig lige, at jeg heller ikke har fået vist jer de nye køkkenskabe – dem må vi lige gemme til en anden dag så! I hvert fald, for lige at prøve at holde mig på sporet, så er vi nu i mål med spisestuen, som føles hyggelig, lys og varm med brug af lyse naturfarver.

I lang tid har manden været træt af det tæppe, som lå under spisebordet. Det var noget med at det krøllede lidt i kanterne og så var farverne vist heller ikke lige i øjet for ham. Vi har nu valgt at lægge et vedligeholdelsesvenligt sisaltæppe, som ikke stikker af farvemæssigt i forhold til omgivelserne. Jeg kan mærke, at det var den helt rette beslutning at gå den vej, selvom vi var fristet i flere retninger, da vi kiggede hos Kilands, som næsten har for mange tæpper at vælge mellem. Aj det er selvfølgelig kun en fordel, så længe man har en fornemmelse af, hvilken stil man søger, og så leverer de heldigvis hurtigt og nemt, når først man har besluttet sig.

Kilands har sisaltæpper i flere størrelser og varianter, men du finder også marrokanske ryatæpper med mere.

En anden ting, jeg er super glad for, det er Flos lampen (reklamelink) over bordet, som har stået på min ønskeseddel meget længe. Den hænger simpelthen så fint og fuldender den blege farvepalette. Nu tilbagebliver faktisk kun maling af den grå væg. Det er jo ikke et must, men jeg føler efterhånden ret meget for at få den malet over med en lysere sandfarve. Det sker, når det sker – jeg kan mærke at malerprojekter ikke rigtig kalder på mig lige for tiden, kender du ikke det?

I dag er vi på vej til Berlin faktisk. Vi skal lige have nogle dage sammen, hvor vi er væk fra egne rammer og kan slappe af uden pligter. Hvordan tilbringer du mon disse dage før nytår? ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.