0   34
0   97
4   115
16   199
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204

JA! Bare ja…

“Du stråler sådan for tiden Dorte…”, “Hold da op, hvor ser du godt ud…” Mirakler sker, nogle gange med hjælp fra flittighed og en portion tålmodighed, men hold nu kæft, hvor er jeg glad!

Som du ved, hvis du er fast med på sidelinjen, så skød jeg i foråret igang på en fornyelsesproces for mig selv. Det handlede om at være mere selvkærlig og som bevisbyrde skulle jeg gerne få det bedre både fysisk og mentalt, men også tabe mig. Det er længe siden, jeg har tjekket ind med en status, så det er altså hvad du får her i dag – fordi som jeg viser frem på billedet herover, så er der altså sket noget – lidt af en milepæl faktisk; og nej, jeg skal ikke giftes, fordi jeg er allerede gift jo, men jeg har nu smidt så meget, at jeg faktisk kan passe min vielsesring på den rigtige finger igen. Og det er jeg henrykt over!

Hvor meget har jeg så tabt mig?

Jeg har såmænd tabt 7 kilo siden maj måned, hvor jeg startede min nye tankegang op. Det lyder for nogle af lidt og for andre af meget, men for mig personligt betyder det, at jeg kan holde mit spejlbillede ud igen, og det betyder at jeg kan begynde at gå med bukser igen – og det har pint mig, at jeg ikke følte at jeg kunne klæde mig på uden en masse spandex og regler for mig selv.

Nu vil du sikkert gerne vide, hvad jeg har gjort? Hvis du selv vil gøre noget ved det, så start ved mine først indlæg i serien Sund og Selvkærlig. Det har nemlig haft så stor betydning for mig, at jeg har gransket dybt i min egen motivation – ellers tror jeg slet ikke, jeg havde haft rygrad til at køre på i så lang tid – og det skal endda siges, at jeg jo slet ikke føler, at jeg “kører på”. Jeg har prøvet forskellige ting af for at finde de metoder og madretter, som jeg rent faktisk kan nyde. Derfor føler jeg heller ikke, at jeg er på kur, derimod at jeg spiser bevidst for at have det godt i min krop og tilfældigvis også at tabe mig.

Annonce: Husk at se mit julebord og at deltage i min give away om et gavekort på 2000 kroner til Pillivuyt

De seneste 5 uger har jeg fulgt en online bootcamp hos Michelle Kristensen. Det besluttede jeg mig for, da hun sendte sine efterårstilbud ud, og fordi det hverken var dyrt eller lød uoverkommeligt, så bed jeg på hendes snedige krog. Og det er jeg glad for. Til trods for min skepsis, da det gik op for mig, at hendes kostplan er rippet for tætpakkede kulhydrater (som ris, kartofler, brød, pasta), så fandt jeg meget hurtigt ud af, at jeg har det fantastisk, når jeg undgår dem. Jeg taber mig på en motiverende måde, jeg får smagfuld og god mad og jeg snyder i weekenden, så det ikke bliver fuldstændig fattigt for hjerne og smagsløg. Desuden er jeg blevet glad for at holde en fastedag hver uge – det havde jeg godt nok heller ikke troet om mig selv, men når man den resterende tid spiser efter et stabilt blodsukker, så går det over al forventning med fasten, og jeg kan virkelig lide det.

Nu hvor julen er over os og bootcampen lakker mod enden, så har jeg besluttet at fortsætte med principperne de 5 dage om ugen. Mest fordi jeg virkelig har det så godt fysisk, men også fordi jeg stadig gerne vil smide et par kilo. Det er vildt så meget kostændringen har påvirket mit humør, energiniveau og generelle velvære.

Kunne I tænke jer et indblik i, hvad jeg spiser, når hverdagen ikke skal rumme de tætpakkede kulhydrater? Jeg tænker, at jeg sagtens kunne dele et par indslag med opskrifter, som godt nok ikke er smukke, men til gengæld smager godt og er sunde 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

Follow:
0
Share:

6 Comments

 1. Ella
  5. december 2018 / 16:12

  Skriv endelig mere om forløbet. Måske kan du inspirere os andre, som har ønske om at komme i gang, men som måske ikke lige har overskuddet?

 2. Sabine
  5. december 2018 / 20:57

  Shit du er sej! Del endelig opskrifter og mad.. ..

 3. Sofia
  5. december 2018 / 21:11

  Jeg vil meget gerne høre om din fastedag. Hvad du spiser/ikke spiser?

 4. 6. december 2018 / 12:01

  Hvor er det dejligt, at det går så godt! Sejt!
  Del endelig opskrifter, jeg kunne i hvert fald godt bruge lidt inspiration 🙂

 5. Mille
  9. december 2018 / 18:22

  Super godt gået! Jeg er også selv i gang – med kosten især – jeg har dog løsnet en hel del op her i december, men jeg nyder virkelig, at det er et bevidst valg, og så glæder jeg mig til atter at klø på igen i det nye år, da mit velbefindende nu engang er højest, når jeg kører uden om kulhydrater fx.

  Jeg synes også, at det kunne være spændende at høre mere 🙂

 6. Nadia WH
  10. december 2018 / 20:05

  Hvor er du bare sej ?? Og ja, du stråler virkelig ✨?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.