0   34
0   97
4   115
16   199
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204

Lynhurtig makeover af dit hjem

desenio

Jeg giver dig her en pause fra julens pynt og temaer. Jeg har nemlig gang i en makeover af vores spisestue, som får nogle naturlige og lyse strejf og så tipper jeg om et fedt udsalg, som kan bære din indretning nye steder hen også.

Kender du det, at man bare trænger til en lille forandring. Ikke noget vildt, bare lige en lyst til at se lyset på en ny måde, tilføje nye farver, fjerne farver eller skabe en ny stemning?

Jeg rammes ofte af en lignende trang (kommer vel egentlig ikke bag på dig vel?!), og jeg går jævnligt fra én yderlighed til en anden. Herhjemme er det spisepladsen og dens omgivelser, som vi tilpasser for tiden. Der har sneget sig et nyt spisebord ind, snart hænger der en ny lampe og jeg er igen vendt tilbage til tanken om at den grå væg skal males (jeg ville have gjort det i sommers, men nåede aldrig omkring det).

Vi er ikke færdige med hjørnet, men i dag kan jeg vise dig det første, som er faldet på plads. Jeg har nemlig lavet en ny billedvæg over de hvide bogkasser, og jeg lod mig rive ned af et spor, hvor jeg inviterer naturlige referencer ind. Masser af hvid i kombination med kontrasten fra brændte farver er kendetegnet ved de plakater, jeg har valgt hos Desenio, og så for at lysne op og holde et let udtryk valgte jeg den plakat, som hedder Faces no.1 med en hvid ramme. 

Jeg ved jo, at nogle af jer vil spørge hvilke plakater, jeg har hængende, så her kommer de i linkform til dig:

Spar 30 % på plakater hos Desenio

Desenio starter i dag deres juleudsalg på posters, hvor du kan spare 30% ved køb på 600 eller mere. Rammer er ikke inkluderet i tilbudet ligesom de særlige samarbejder og personlige plakater, men du har uanset hvad et kæmpe udvalg af fede prints og plakater at vælge mellem og man får altid gode og mange produkter for pengene hos Desenio, som jeg vender tilbage til hver gang, jeg har lyst til en uforpligtende hurtig forandring herhjemme. 

Jeg er simpelthen mere end klar til at invitere lyset ind og fjerne julepynten igen. Den smule som kom op herhjemme i år var mere end passende for mig – jeg har nydt den, og nu vil jeg gerne skabe en lys og mere asketisk indretning. Det kan jeg sikkert ikke gennemføre ha ha. Nåh, nyd dagen kære du, klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.