0
Strik

Mens her er stille…

Jeg holder ferie med min familie – og jeg er stille med mig selv og mit strikketøj, når muligheden byder sig. Jeg ved godt, at der er farligt stille her på bloggen. Førhen kastede jeg mig gladeligt over skriverierne hver gang jeg havde et hul, men der er jo sket det, at jeg har øvet mig og nu er blevet rigtig god til også at holde fri ind imellem. Og det gør mig så godt simpelthen – det er virkelig en dyd at kunne holde pause – ikke mindst, når man er selvstændig og kun har sin egen indsats at falde tilbage på.

Som jeg nævnte i seneste indlæg er vi taget til Berlin for at slappe lidt af som familie. Jeg har medbragt 3 forskellige strikkeprojekter, som befinder sig på forskellige stadier. Dels har jeg færdiggjort endnu opskrift, som jeg er igang med at renskrive og graduere. Det er det slidsomme arbejde, som venter der, men det er altid sjovt at udgive og se andres resultater folde sig ud. Det er naturligvis voksenfortolkningen af Pigernes Pilletrøje, som jeg viser frem herunder, og virkelig glæder mig til at udgive. Det er i øvrigt en super hyggelig trøje, som sagtens kan strikkes uden popcorn, og eftersom den strikkes på pinde 5,5 er den hurtigt strikket.

Jeg er også i gang med at teststrikke en bluse for Signe. Den er rimelig teknisk og vanvittig sjov at være igang med, og så er jeg forelsket i bladmønsteret også. Jeg er kommet rimelig langt med den, og glæder mig til at blive færdig og kunne tage den i brug.

Slutteligt har jeg gang i en rigtig blød og lækker sag; en Edithbluse fra Mille Fryd, som jeg bare strikker på i ny og næ, når jeg lige trænger til en pause fra tænkeriet og det udfordrende strik. Faktisk, når man tænker over det, så er det jo det perfekte trekløver, jeg har hapset med mig her.

Nåh, det blev lige en lille strikke-hilsen her fra den hyggelige lejlighed i Berlin. Nu vil jeg hoppe i det varme tøj og trisse ud i Prenzlauerbergs gader. Nyd søndagen, klem fra Dutte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.