Om en dekadent julekjole

Min mand er en sød mand! Det har jeg nu altid vidst, men forrige lørdag var han i et ekstra lunt hjørne, da vi alle 4 marcherede en tur forbi vores venindes vintagebutik.

Jeg har jo tabt mig (læs mere her) og som følge af det, var jeg denne gang nødt til at prøve julekjolen her. Den har hængt hos hende sidste år, været pakket væk og genfundet sin plads i butikken, og jeg har kigget på den igen og igen. Nu kunne jeg simpelthen ikke dy mig fra at prøve den.

Havde jeg troet, at jeg ville se godt ud? Nope! Forestillede jeg mig overhovedet, at jeg ville kunne lyne den? Naij, for det har sjældent været tilfældet med vintagetøjet, som jeg ofte synes, er småt. Men bum… der stod jeg som én sløjfeindpakket dekadent julegave – og så temmelig godt ud, hvis jeg selv skal have lov at sige det. Det syntes manden heldigvis også, så han rev lige dankortet for at give mig månedes største smil.

Nu skal jeg så lige have støvet sådan en slags fest op, hvor jeg kan svanse rundt i julekjolen – eller fortsætte med at iklæde mig den i smug herhjemme til diverse fotos, ha ha 🙂 Faktisk har jeg købt denne velourkjole*, som jeg går og venter på. det er min første bestilling fra den webshop, så jeg håber virkelig, at kjole og oplevelse lever op til mine forventninger.

Kan du lide mit skrud og kunne du se dig selv iført sådan en sag mon? Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:

6 Comments

 1. Miatilda A
  8. december 2018 / 22:45

  Den er SÅ smuk!! Og den klæder dig.

 2. Nina W.
  10. december 2018 / 10:25

  Den er virkelig flot, og ja – kunne sagtens have den på til en julefest. Hvad er det for en butik du har købt den i? Iøvrigt klæder den dig rigtig godt. 🙂

  • Dorte Bak
   Forfatter
   10. december 2018 / 16:46

   Tak Nina – butikken hedder Bob & Lutetia, jeg linker til den øverst ?

   • Nina W.
    11. december 2018 / 11:16

    Tak. 🙂

 3. Majbrit
  5. januar 2019 / 8:43

  Kære Dorte. Jeg er altså blevet helt forelsket i den blå velourkjole du linker til – hvordan så den ud i virkeligheden?

  • Dorte Bak
   Forfatter
   5. januar 2019 / 12:21

   Den var helt fantastisk – har tænkt på at vise den frem her – lidt lille i str så gå en str op!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.