Pillivuyt gavekortsvinder

Tiden flyver, julen er nær og det betyder at jeg har den store glæde at gøre en af jer særdeles glad her på denne fine fredag. Det er tid til at annoncere en vinder af et dejligt gavekort på 2000 kr til Pillivuyt. Vinderen annonceres til slut.

I skal vide alle sammen, at alle beskeder er læst og værdsat, og at jeg stille og roligt er igang med at arbejde mig igennem for at få svaret på alle. Jeg elsker simpelthen at høre fra jer her på bloggen også – vi har jo efterhånden flyttet korrespondancen væk fra bloggen og over på Instagram og Facebook i stedet jo. Uanset hvad så takker jeg og Pillivuyt for jeres store interesse og for de søde komplimenter til mit julebord. 

Hvis jeg kunne ville jeg sende en gave til jer alle, men der kan kun være 1 heldig vinder. Til gengæld har du andre gode chancer for gevinst i denne give away med et gavekort på 2000 kr til Designers First eller i denne lodtrækning om en lækker skindtaske og 2 nøgleringe fra MicMic.

Og nu til det, som du kom for; vinderen. Jeg har trukket lod blandt de deltagende, og den heldige vinder af gavekortet på 2000 kr til Pillivuyt er altså kommentar nummer 4:

“Jeg er vild med din stil Dorte! Jeg kan godt lide det stilrene men ender altid med at lave noget skørt når jeg dækker bord. Mine gæster må godt blive overraskede”, Libbie

Jeg skriver dig en mail kære Libbie, og jeg ved jo, at du har fulgt med her hos mig lige fra starten, så det føles faktisk bare rigtig julemandsagtig ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

1 Comment

  1. Louise
    15. december 2018 / 1:06

    Tillykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.