10 year challenge

“”Jeg er normalt ikke hende, der hopper med på de trends som alle andre kaster sig over, hvorfor jeg for eksempel hverken har læst eller set 50 shades of grey – jeg går sikkert glip af noget, men det hører en anden diskussion til. Nåh, men der er alligevel noget ganske hyggeligt ved den her 10 year challenge, og jeg har selv nydt at se med hos en masse andre – måske du har det på samme måde? I hvert fald, here goes…For præcis 10 år siden kulminerede mit livs størte jagt nemlig. Jeg startede året med fertilitetsbehandlinger og en noget så stor længsel efter at blive mor. Samtidig sluttede jeg året med en sygemelding, fordi tvillingegraviditeten fra sin spæde begyndelse gjorde det klart, at min fineste og eneste opgave var at udruge 2 eminent lækre babies. Og det havde jeg faktisk vanvittig svært ved på daværende tidspunkt – altså at acceptere pausen, som tvang sig ind i mit ellers lykkelige arbejdsliv.Ser jeg tilbage nu, er det næsten som om at året skal deles i 2: 1. Halvår med hormoner, håb, abort og en samtidig frygt for ikke at opnå den ønskede graviditet. Og så var der jo 2. halvår, hvor 2 æg blev lagt op og 2 æg valgte at blive hængende – og selvom det krævede lidt tilvænning, så må jeg sige at det er de fineste og mest værdsatte æg, jeg nogensinde har haft at gøre med!Vi var til bryllup hos dejlige venner Vi boede i drømmelejligheden, som jeg nogle gange stadig kan savne …Vi var kærester på skiferie…Og kærester på sommerferie …Jeg var så klar til at blive mor, at jeg øvede mig på andres børnVi tog på kærestetur til New York med 2 spirende frø i min mavse og al for meget kvalme (og et åbenlyst uklædeligt pandehår!!)Og så kom maven … her er jeg 15 uger henne!! Kan du tænke dig til mavestørrelsen i uge 36+6??!

Foto: Steen Brogaard

Besides alt dette, så var det også året, hvor jeg fik taget billeder til mit job, som nok vil få de fleste til at sige “Aj jeg kan slet ikke kende dig fra billedet”! Nok er det nogle smukke billeder og selvfølgelig kan man godt se, at der er mig, meeeen…! Men lige på det område, lader det jo til at ikke alle er blevet klogere på de forgange 10 år. Jeg ser da i hvert fald ofte billeder på Instagram, som ikke ligner virkelighedens menneske bag – og med den bemærkning slutter jeg dagens underholdningsindslag

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.