Udgivet i Skriv en kommentar

En helt særlig nabo med et helt særligt mod

Fotos: Kirstine Ploug

I dag skal I høre om en kvinde med et helt særligt mod – et mod som skal italesættes og belønnes. Hun har også brug for din hjælp, så jeg håber, at du vil læse med her og bruge 2 minutter på at sende hende en stemme.

Stine er min nabo, og jeg har fra første møde med hende vidst, at hun var noget særligt og beundringsværdigt. Ikke fordi hun ser ud, som hun gør, derimod fordi man straks møder mennesket Stine. Sjældent møder jeg mennesker, der er så åbne og imødekomme som hende – hun er nysgerrig, ydmyg og hjælpsom på en helt igennem klædelig måde, og selvom man kan se med på sidelinjen og tænke, at hun nok er rimelig selvsikker, så kan jeg godt understrege, at det kræver hendes mod at stille op i Viva Las Vegas!

For at Stine, som også går under aliaset Miss Confetti, får en plads i den endelige konkurrence, skal hun have stemmer nok. Jeg ville blive så glad, hvis du ville give hende din stemme, hvilket du gør på Viva Las Vegas hjemmeside – find det grønne billede herunder og tryk på VOTE under billedet. Du skal skrive din e-mail, men du bliver ikke spammet med mails, bare rolig! Og der er SÅ meget god karma i din gerning, fordi det her er en kæmpe drøm for Stine.

I år er der 208 piger, der stiller op, men der er blot 12 pladser til den egentlige konkurrence. De 5 af pladserne er allerede valgt af dommerne og 1 enkelt vælges af deltagerne. Det betyder reelt at der kun er 6 pladser tilbage, som altså går til de piger med flest stemmer.

Der har vist aldrig været en dansker med i finalen, og jeg synes simpelthen det ville være så stort, hvis det skulle lykkes for Stine. Jeg mener endda, helt oprigtigt, at hun har en chance, fordi når jeg scroller ned over de andre deltagere, så synes jeg både Stine er unik og har fået taget nogle vanvittigt gode billeder at stille op med.

Stem på Stine her

Følg Miss Confetti på Instagram eller på hendes blog

Hvad er Viva Las Vegas?

Viva Las Vegas er verdens største rockabilly arrangement arrangeret af en fyr fra England. I år afvikles det for 22. år  Officielt afvikles programmet fra torsdag til søndag, men der tyvstartes altid med et kæmpe pool-party om onsdagen.

I løbet af arrangementet foregår der flere forskellige ting foruden selve pinup-konkurrencen. Der vil være live-musik (sidste år spillede Jerry Lee Lewis), burlesque-konkurrence, modeshow, hårkurser med nogle af de største navne, et kæmpe bil-show med gamle amerikanerbiler, bowling, tatoveringsrum, danseundervisning og dansekonkurrencer. Man kan endda blive gift til arrangementet, og så vil der også være flere “meet and greet”-events.

Interview med Miss Confetti

Hvorfor stiller du op til Viva Las Vegas?
Miss Confetti: Jeg stiller op for at udfordre mig selv. Jeg har altid haft meget slem sceneskræk og har besluttet mig for at prøve at gøre op med det. Jeg har en filosofi, der siger, at er der noget man er træt af, så må man gøre noget ved det. Så det prøver jeg på!

Hvad vil du gerne give videre?
Miss Confetti: Jeg vil rigtig gerne vise andre kvinder, at man skal følge sine drømme, uanset alder eller hvad andre må tænke om én. Også at man ikke skal glemme sig selv, når man er blevet mor, og at det er ok at have sin egen stil.

Hvad kræver det at stille op i Viva Las Vegas?
Miss Confetti: Sådan rent praktisk kræver det, at jeg skulle have taget nogle profesionelle billeder. Dertil er der noget med styling og at skulle skrive en min biografi samt en tekst om, hvorfor jeg skal gå videre.

Rent mentalt skulle jeg virkelig overskride nogle grænser. Selvom jeg lægger mange billeder op på Insta, så er det noget helt andet, når det er en anden, der skal tage dem? Det var meget anderledes og noget jeg skulle vænne mig til. Men jeg er glad for at kunne sige, at det har været en SUPER god oplevelse! Det var også enormt svært at skrive en biografi og jeg kunne godt mærke janteloven i mig, da jeg skulle skrive, hvorfor jeg skulle vinde?

Jeg har aldrig stillet op i nogen konkurrence før og er generelt ikke særlig meget til at skulle blive målt og vejet af andre.

Jeg både håber og frygter at skulle gå videre, men jeg har besluttet mig for at gå fuldt ud. Hvis jeg går videre vil jeg kontakte en coach og få nogle værktøjer til at arbejde med min sceneskræk.

Man kan stemme frem til den 31. januar og please please please gør det – det tager dig virkelig kun 2 minutter, og du gør en anden så stolt og glad, uanset hvad. TAK 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.