Et lyst sind i januar

Seriøst, jeg elsker januar. Måneden føles minimalistisk på en eller anden måde – dels fordi al julepynten er væk, men jeg kan også bare mærke lyset vende tilbage. Jeg holder mig kørende på god kost, som påvirker mit energiniveau og sind positivt, og så fylder jeg ellers på med lækre farver, der lige skaber den der berømte prik over i’et. Tænk at der skal så lidt til at gøre en stor forskel?! Skaber du mon også gode hverdagsrevolutioner for dig selv?

Her er et par eksempler på, hvad der har gjort mig glad i låget den seneste uge

Det her er mine genbrugsfund fra vores dage i Berlin. Ahhhh pasteller, glitter og prikker – what else does a girl need?

Jeg har smidt lidt lækre kontrastfarver på pindene, og håber at få indfriet et indre billede ganske snart …

Pastellerne sprang også i øjnene på mig til en pressevisning sidste uge, her er det en styling med Lyngby æggebægre og forskelligtfarvede æg … giv mig så pæne æg please

Verdens bedste hårelastikker fra kknekki* i såååå mange fine farver – seriøst, jeg er glad fordi det er som at få sin egen slikbutik, ha ha. Se alle farverne i min webshop*

Ugens lille optur var også en lyserød sok i rosa veloursandal – ikke sidste gang, jeg har dyrket det look!!

Og det her garn i de her farver til den her flæsebluse – behøver jeg overhovedet sige mere??

Du husker måske, at jeg sidste år hang en del med mulen gennem vinteren, og at jeg her i efteråret overvejede at købe lysterapilamper. Jeg siger ikke, at det ikke kunne have hjulpet mig, men jeg har aldrig fået købt en, og jeg må tilslutte mig den irriterende gruppe af jubelentusiaster, som prædiker bedre kost. I hvert fald kan jeg mærke en tydelig forskel, selv efter weekenden, hvor jeg giver mig selv lov til lidt fra “min gamle kost”, hvor jeg ofte lige skal bruge en dags tid på at få det godt igen. Det er sgu bare rigtigt, hvad de kloge siger; du bliver, hvad du spiser.

Jeg har mange gode gøremål idag, og jeg får kun gjort få af dem – det er endt med en halv fridag, hvor jeg har samlet tankerne, lavet indkøbslister og også strikket. Det må man godt engang imellem, ikke mindst, når man, som jeg, arbejder på alle mulige andre tidspunkter. God mandag til dig – klem fra Dutte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.