Farveinspiration til Pilletrøjen og 50% rabat

Denne weekend skal der altså strikkes, og måske skal der også bestilles nye farver hjem for nogle af jer? Her får du 50% på strikkeopskriften til Pilletrøjen My Size og samtidig giver jeg dig her 18 fristende farvekombintationer til projektet, som kan strikkes for omkring 400 kr ialt.

Det gør mig helt vildt glad, hver gang jeg kan se, at nogen køber min strikkeopskrift til Pilletrøjen My Size*, endnu mere at nogle af jer så småt begynder at vise mig jeres udgaver. Jeg er stolt over, at andre vil bruge mit arbejde, og personligt er jeg virkelig blevet glad for min trøje, som er blød, hyggelig og alligevel lige præcis har udtryk nok til, at man ser smart og anstændig ud. Hvis du bruger rabatkoden PILLE, får du 50% på strikkeopskriften hele denne weekend!

Jeg er gået igang med en lyserød udgave, hvor popcornene får alle mulige farver, ligesom Pigernes Pilletrøje, og imens jeg sad og strikkede på den, fik jeg lyst til at lege med de mange farvemuligheder, der jo er. Det endte med flere inspirationsbilleder, som jeg nu deler med dig her. Det garn, jeg strikker Pilletrøjen i, er i øvrigt ok billigt, så trøjen koster omkring 400 kroner at lave – og måske har du endda nogle rester liggende, som vil være gode til popcornene, så du kan nøjes med at købe bundfarven.

Køb dit Drops- og Mayflowergarn hos Rito*, som har tonsvis af farver og samtidig leverer super hurtigt

Min udgave kan du lave med farverne fra enten kombi 3 eller kombi 13.

Kombi 1

Kombi 2

Kombi 3

Kombi 4

Kombi 5

Kombi 6

Kombi 7

Kombi 8

Kombi 9

Kombi 10

Kombi 11

Kombi 12

Kombi 13

Kombi 14

Kombi 15

Kombi 16

Kombi 17

Kombi 18

Selv leger jeg med tanken om at strikke en uden popcorn i en basisfarve, blot for at have en god trøje, der passer til alt. Jeg kan ikke helt lande i om det skal være en lys grålig eller en mere mørk brunlig dog, og eftersom jeg stadig går efter at få færdiggjort nogle af mine andre påbegyndte projekter, så gør det vist ikke noget, hvis jeg lige går og tygger lidt på den – det kender du sikkert godt?

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.