Frysepizza, stabilt blodsukker og sexet planlægning

Weekend allerede? Seriøst? Jeg nåede ikke engang at få styr på hverdagen, før det igen var weekend. Bevares, jeg elsker sgu da weekend og gider rigtig godt hygge med min familie, strikke og drikke kaffe, men planen var jo ligesom at komme tilbage på rette spor med kosten efter en lang juleferie. Jeg har simpelthen savnet et stabilt blodsukker, som smitter positivt af på min selvfølelse, effektivitet og mit humør. Det er heldigivis lykkes mig at få rettet op på det værste og i går, 3. dag med fokus på kosten, nød jeg virkelig de positive konsekvenser, men…

Jeg har jo ikke fået planlagt en skid – har bare haft travlt med at indhente arbejde efter juleferien, så i går var jeg tæt på at smide et par frysepizzaer i ovnen. Manden kom sent hjem (har også pisse travlt), og jeg drømte egentlig om at lave en sundere udgave af pizza til mig selv, (skete ikke), og imens jeg bandede over det gabende tomme køleskab og det manglende overblik over vores hverdag, endte det altså med pizzalevering og en fredag aften med listeskrivning.

En ting, som virkelig prioriteres denne weekend, det er at få startet vores 2019-planlægning ordentligt op. Det er så mega usexet og samtidig så ufatteligt euforiserende at planlægge madplanen og kalendere – ved du, hvad jeg mener? Jeg påtænker at udfylde vores Familiekalender 2019*, men også at jeg får sat min Bullet Journal op med nye praktiske sider, som skal hjælpe os til en nem og effektiv hverdag, når det kommer til indkøb og madlavning. Jeg tænker, når jeg har fået det overblik, at jeg vil lave en ny video med lidt indblik til de sider, jeg mest bruger i min Bullet Journal. Det ved jeg, at flere af jer gerne vil se, og jeg elsker selv at få den slags indblik hos andre – inspiration er jo altid velkommen, ikke?!

Du finder den printbare familiekalender 2019 her*

Bortset fra ovenstående, så har vi sådan set en rimelig fuld kalender denne weekend. Jeg skal bl.a. forbi Vintagemessen, hvor min søde ven Frida står med hendes vintagebutik, og så er der også lige en fødselsdag i familien.

Jeg ønsker dig en god weekend derude, om du skal planlægge eller ej – men det vil jeg da klart anbefale dig ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));