Når 2019 slet ikke starter som planlagt

Jamen skrev hun lige et indlæg om lyst sind i januar og masser af god energi? Hvorfor så nu en hængemule? Jeg må indrømme, der er noget, som ikke går efter planen…

Jeg hader trivialitet, men jeg hader også overraskelser – i hvert fald, når de påvirker min dagligdag. Med bare et par uger inde i årets første måned, så har der allerede været flere ting, som ryster den grund, jeg ellers står solidt plantet på. Dels er der nogle arbejdsmæssige ting, som er under forandring på en måde, som jeg slet ikke havde set komme, og samtidig har jeg en veninde, som har fået en rigtig træls nyhed, der vil påvirke hendes tilværelse fremover. Det er pisse hårdt – ja faktisk pisse træls, for nu at sige det godt dansk – og det fylder en del i mine tanker disse dage.

Den arbejdsrelaterede ting, skal der nok komme styr på, så det er egentlig ikke den, der fik mig ned med nakken forleden. Det er bare noget, som kræver min tid og engagement, og som jeg er nødt til at acceptere, og for hver dag der går accepterer jeg mere og mere den præmis. Det med veninden rammer langt hårdere! Det er ikke mere end 1 måned siden at en anden veninden ringede og fortalte om en knude, som heldigvis viste sig at være godartet, men jeg må jo bare sande, at vi simpelthen er blevet en del af det alders-segment, hvor ting sker – ting, man ikke ønsker, ting man ikke planlægger efter.

Jeg er jo optimist og kronisk bærer af en stor JA-hat, så jeg er helt sikker på, at det hele nok skal gå. Der er endnu ikke noget, som har fået væltet mig helt af pinden, tæt på godt nok, men ikke helt, og jeg skal fanme nok få landet 2019 ordentligt på benene på den ene eller den anden måde.

Nu ved du, hvorfor jeg hænger lidt med mulen og har været lidt tavs her på kanalen. Jeg skal nok tjekke ind med blogindlæg igen i morgen eller i weekenden, hvor jeg tænker at give et indblik i min madplanlægning for ugen. Kram til jer derude ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.