Når manden ler sidst…

Godt Nytår til jer alle! Som du måske ved, har vi tilbragt nogle dage i Berlin, hvor vi har vandret, spist usundt, shoppet lidt og slappet af med læsning, strik, spil og iPads. Det gør altså helt godt for en lille familie med sådan en miniferie i skønne Berlin, som er en by, vi mere og mere elsker.

Klik her for at finde alle mine guides og indlæg om Berlin

En af de ting, jeg altid skal nå, når jeg er i Berlin, det er en tur omkring nogle af deres genbrugsbutikker. Jeg finder altid noget fint i de butikker, og oftest til en virkelig god pris. Denne gang er heller ingen undtagelse, og selvom jeg kun viser dig et af mine fund her i indlægget, så skal du vide at de andre nok skal dukke op snart. Jeg skulle selvfølgelig indvie de sjove støvler med en gåtur rundt i nabolaget. Mine børn er mere end velekviperede denne vinter, og det synes jeg egentlig også, at jeg er nu. Men…

Jeg kan godt sige det, som det er: Min mand hader de støvler. Han er i det hele taget ikke den, som er bedst tilpas i en genbrugsbutik, og fleste gange skal jeg tage tingene i brug i vores egne rammer og med mit eget tilbehør, før han kan se, at der er nogle fine fund iblandt. Støvlerne kommer han nok aldrig til at give mig ret i dog, ha ha. Jeg grinede af ham, da jeg købte dem, men hvem griner sidst? Ja det gør manden sgu da, fordi ikke langt havde vi gået, før jeg havde fået en giga gnavevabel.

Min flyverdragt er en termodragt fra Global Funk, som jeg købte sidste vinter. Den er et kæmpe hit og jeg bliver lige forbløffet over varmen i den, hver gang jeg har den på. Bedste køb i flere år, simpelthen! Dragten bliver ofte udsolgt hurtigt, men hold øje med dem hos Molly & My* eller forudbestil den hos Lykke by Lykke*.

Tøserne holder også varmen i år, hvor de har fået nogle mega lækre vinterjakker fra Mini A Ture (reklame: jakkerne er sponsoreret). Da jeg skulle vælge jakkerne til dem, var jeg lidt i tvivl om, hvorvidt de her jakker nu var de rette, nok mest fordi vi mange gange tidligere har haft udstyr fra Mini A Ture. Jeg har haft købt flyverdragter og jakker tidligere, og jeg forbinder mærket med en top god kvalitet, men også for at være meget “piget” med douce farver og lidt flæseagtige detaljer. Mine pigers alder taget i betragtning må jeg bare konstatere at dynejakkerne her var det helt rette valg. De er mega cool, top lækker kvalitet, SÅÅÅÅ varme og passer til børnenes kropsbygning med deres 8 år. Jeg ønsker mig sgu også en!

Nåh men jeg skal igang med noget så sexet som regnskab! Jeg har købt en ny printer, som jeg skal sætte op nu, og så skal der arbejdes med tal – føj, jeg kunne komme i tanker om mange ting, jeg hellere vil, ha ha. Rigtig glædelig 2. januar til dig, klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

2 Comments

 1. Fru Moll
  2. januar 2019 / 20:40

  Fine støvler! Jeg husker at have set deml for år tilbage, men det var altså hjemmesko! ? Måske er det derfor, du fik vabler? Godt nytår ?

  • Dorte Bak
   Forfatter
   2. januar 2019 / 21:44

   Ha ha, nej de her er helt sikkert ikke hjemmesko – de har hårde såler … men Johh, det kunne da egentlig godt være??! Nu bliver jeg i tvivl ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.