0
Strik

Farverne til min Chunky Drømmesweater

links

Wau, hvor har I godt nok taget fint imod min seneste strikkeopskrift, Chunky Drømmesweater, så tak for det! Trøjen er helt vildt nem og hurtig at strikke, og det er måske netop derfor, I er så mange, der har klikket forbi den – eller måske er det bare farverne, som gør jer glade, ligesom de gør mig?

Trøjen har været min favorit, siden jeg hæftede de sidste ender – den er så nem og rar, og fordi den er så stor og rummelig, så oplever jeg ikke varmen lige så nærgående som mange af mine mere nærtsiddende trøjer – det er faktisk lidt en win for mig, må jeg tilstå.

Apropos farver, så er det præcis derfor jeg bruger blogplads i dag, fordi mange spørger til farvekoderne, og dem deler jeg gerne. Den ene af dem – den der hedder appelsin sorbet – laves vist ikke længere, så der skal man på jagt, men lav en google search på Camarose snefnug, så kommer der flere forhandlere op, hvor du kan se, hvem der evt. har farven på lager endnu. Og ellers så findes der heldigvis rigtig mange andre fine farver i serien.


Jeg håber, hvis du finder på at strikke Chunky Drømmesweater, at du har lyst til at dele resultatet med mig – det gør ved at bruge hastagget #chunkydrømmesweater på Instagram, så skal jeg nok få kigget forbi og liket dit arbejde

Strikkeopskriften ligger klar til download her*

Nåh, jeg ryger fluks tilbage til min plads i sofaen, hvor jeg kan omgive mig snotpapir – jep, det er simpelthen status her fra 2300 i dag, øv ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Trine
  6. marts 2019 kl 17:53

  Hej Dorte
  Jeg er nybegynder, har set din video, kan slå masker op, strikke ret og afslutte.
  Kunne du lægge en video op hvor du viser hvordan man strikker vrang?
  Jeg har kigget på opskriften fra petiteknit – novicesweater og overvejer at prøve kræfter med dem.
  Vil chunky sweater være lettere at gå til?
  Kan ikke vente med at komme igang med noget andet end karklude?
  De bedste hilsner Trine

  • Reply
   Dorte Bak
   6. marts 2019 kl 21:42

   Hej Trine – jo, den video med vrang kommer også snart. I forhold til de to du nævner så kan jeg ikke sige med sikkerhed hvordan novice er – har ikke selv strikket den, men chunky er i hvert fald MEGET begyndervenlig, så den ville jeg ikke være bange for at sætte dig igang med… hvis du altså også kan strikke vrang ?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.