Fødselsdagshilsen – 41 år!

På en eller anden måde virker det vildere på skrift, end hvordan jeg egentlig oplever det – det med at fylde 41 år. Det lyder sgu så voksent, og det er jeg jo sådan set også – temmelig meget endda, men alligevel ikke. På flere områder er jeg den samme, nogle gange lidt usikre pige, som jeg altid har været, og det passer jo ikke rigtigt på billedet, vel?! Nuvel, jeg fyldte i onsdags 41 hele år, og jeg er stolt af dem og tilfreds med, hvem og hvor jeg er.

Jeg havde i weekenden hele familierne på besøg. Det startede kaotisk (vi ligger jo i byggerod og jeg lå syg tidligere på ugen), men det endte med at være en af de hyggeligste slags fødselsdage, jeg kan huske. Min mand var kommet til at love familien, at vi ville servere en glaze kage, så efter alle kunstens regler havde jeg været forbi Ditte Julies blog og youtube-kanal for at finde hjælp til projektet. Det endte sgu ok, selvom jeg må konstatere, at den glaze ikke blev som den skulle. Det gør den næste gang, og der skal ikke gå længe, før jeg igen prøver kræfter med det.

Jeg fik slet ikke taget et billede af den færdige kage, så jeg kan kun vise denne rest frem – snittet er vel ok?

Min bror kom med den bedste gave af dem alle! Han havde nemlig hapset en over-snasket vaskeægte fynsk brunsviger med til mig, shiit der røg dagens kalorietælling, men det var altså det hele værd! Den fik jeg heller ikke et billede af, men hånden på hjertet, så optræder en brunsviger altså heller ikke særlig elegant på kamera anyway.

Der er et par gaver, som absolut tåler en fremvisning her på bloggen…

Antikke potteskjulere med det fineste blomstermotiv på – jeg havde udpeget dem for min mor, som slet ikke kan udstå dem, men det kan jeg heldigvis – jeg elsker dem. Indrømmet, dem her fik jeg ikke point for hos manden dog…

Kan man nogensinde få for mange fine og sjove strømper egentlig?

Stort ønske opfyldt, da manden gav mig det her smukke armbånd fra Kyoto Tango!

Og denne halskæde, som også er et genbrugskøb, fik jeg fra min bror m.fl.

Jeg har ønsket mig ansigtscremen her i lang tid, og det var heldigt den var blandt gaverne, fordi jeg var netop løbet tør for ansigtscreme samme morgen, hurra!

Fødselsdage er altså bare hyggelige, også når man er voksen og fylder 41. Jeg er ret barnlig omkring fødselsdage, og jeg nægter for eksempel at “gå på arbejde” på min fødselsdag. Jeg vil have lov til at være langsom, hygge, læser hilsner og gøre eftermiddagen hyggelig med ungerne. Sådan har jeg det bare – nu er det mandens tur snart, han har fødselsdag den 20. marts, hvor jeg glæder mig til at forkæle ham 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Nina W.
  26. februar 2019 / 12:29

  Tillykke med din fødselsdag i sidste uge. 🙂 Lyder til og ser ud til at du havde en dejlig dag.

  • Dorte Bak
   Forfatter
   26. februar 2019 / 20:42

   Hej Nina – hvor er du sød tak! Jeg har haft den dejligste fødselsdag – god aften til dig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.