Udgivet i 1 kommentar

Fra børneværelse til tween-værelse

posterstore

At gå fra børneværelse til tween-værelse er en super fed proces, og vi voksne begynder virkelig at nyde, at der ikke ligger legetøj overalt. Her er et smugkig til det, som skal tilføre børnenes værelser lidt mere sej tweenstemning.

Kender du det stadie i en renovering, hvor der ligger støv og hænger ledninger overalt? I så fald kender du sikkert også dette stadie, som jeg er i;

præmatur indretning?!

Jo, den er god nok – det er faktisk en ting, og det jeg selvfølgelig mener med det, det er, at jeg foregriber omstændighederne ved at anskaffe små ting, som jeg i virkeligheden burde vente til aller sidst med. Men sådan fungerer min hjerne åbenbart ikke, og ved du hvad, det er vel også okay.

Det første renoverede værelse er snart parat til indflytning. Jeg aner ikke, hvor sengen skal stå, om der skal et skrivebord ind – eller om manden skal have opfyldt sit ønske om et “gamer-hjørne” (arghhhh). Det eneste jeg ved, det er at jeg har styr på billederne til væggen, og at de bliver mere tweenagtige end børneagtige. Pigerne er blevet store og vil gerne hænge ud i deres værelser, og det er faktisk kun lige gået op for mig, at det er det stadie, vi er nået til.

Som du kan se, har jeg valgt nogle plakater, der i høj grad signalerer sejt storpigeværelse, fremfor nuttet børneværelse. De er klar til nogle mere cool dyreprint, lidt mere fashion-stemning og magi, så jeg har været forbi Posterstore for at se på deres kæmpe udvalg af budgetvenlige plakater. Jeg synes især, der er mange fine plakater i kategorien Arkitektur og Vintage.

Jeg har til de 2 værelser valgt følgende plakater:

Jeg elsker simpelthen plakater. Godt nok er det ikke det man køber og elsker resten af sit liv, men det er verdens nemmeste måde at lave en stor forandring til indretningen på, og for det meste kan det gøres indenfor en total overskuelig budgetramme.

Vi nærmer os efterhånden et resultat med det første værelse herhjemme, og jeg glæder mig SÅ meget til at vise det frem. Denne uge har elektrikerne og malerne været i gang, så jeg satser ret meget på, at det sidste malerarbejde bliver gjort i næste uge. Shit manner det bliver lækkert! Nåh, jeg sender dig til weekend og ønsker dig en glædelig én, klem fra Dutte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

1 tanke om “Fra børneværelse til tween-værelse

  1. Hvis værelset har skrå vægge hvad anbefaler du så? Det er svært at sætte plakater på den væg, maler man sen “vælter” den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.