Deprecated: is_ajax is deprecated since version 6.1.0! Use wp_doing_ajax instead. in /customers/4/3/5/dortebak.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211 Ny video: Vi har revet væggene ned! - Dorte Bak
45   201
10   94
14   128
5   105
23   208
5   81
0   147
19   135
6   143
4   128

Ny video: Vi har revet væggene ned!

Hej med dig – jeg smider simpelthen bare lige en hurtig hilsen for at fortælle, at jeg har delt en ny video, hvor jeg indvier dig i vores renoveringsprojekt. Fordi ja: Vi er sgu igang igen med håndværkere, støv og ommøblering – denne gang på vores 1. sal, hvor vi skal have optimeret de 3 soveværelser og planløsningen. Se meget mere i videoen og glæd dig til at følge med, fordi jeg har tænkt mig løbende at lave nogle videoer, hvor man kan følge arbejdet hen mod det færdige resultat, som jeg virkelig glæder mig til at kunne vise frem.

Rigtig god aften til dig og vi ses snart igen

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.