Udgivet i Skriv en kommentar

Ny video: Vi har revet væggene ned!

Hej med dig – jeg smider simpelthen bare lige en hurtig hilsen for at fortælle, at jeg har delt en ny video, hvor jeg indvier dig i vores renoveringsprojekt. Fordi ja: Vi er sgu igang igen med håndværkere, støv og ommøblering – denne gang på vores 1. sal, hvor vi skal have optimeret de 3 soveværelser og planløsningen. Se meget mere i videoen og glæd dig til at følge med, fordi jeg har tænkt mig løbende at lave nogle videoer, hvor man kan følge arbejdet hen mod det færdige resultat, som jeg virkelig glæder mig til at kunne vise frem.

Rigtig god aften til dig og vi ses snart igen

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.