Udgivet i 2 kommentarer

Den perfekte date… eller?

links

Jeg har altid drømt om at komme på en rigtig klassisk og gammeldags date. Sådan lidt Fred & Ginger-agtigt, hvor man spise intimt med dæmpet belysning og senere byder op til dans. Med udgangspunkt i den drøm, byggede jeg elementerne til en moderne udgave af det klassiske, som jeg overraskede manden med. Men hvordan syntes han så egentlig om det…?

Det er allerede fredag igen! For pokker, hvor går det stærkt i øjeblikket – er jeg den eneste, der føler det sådan mon? Anyway – for præcis en uge siden, kidnappede jeg manden og overraskede ham med en nøje planlagt fødselsdagsdate.

Lidt nødvendig information om min mand er påkrævet, fordi det man skal vide om ham, er at han absolut ikke bryder sig om at være uforberedt. Han er en rigtig rigtig hardcore planlægningsmand, som virkelig træder ud af sin komfortzone, når han ikke ved, hvad der skal ske. Og således tænkte jeg; “Det må jeg da prøve”.

Han havde fødselsdag om onsdagen, hvor jeg gav ham en lille lyserød kuvert. Det første brev forklarede kun lidt, nemlig at han skulle pakke en taske med laksko, toiletsager, brystklud, butterfly og jakkesæt. I øvrigt fik han at vide, at jeg havde fået hans chef til at lægge et fake møde i kalenderen om eftermiddagen, sådan at han kunne gå tidligt, og så fik han at vide, at der i alt ville være 4 kuverter og at den næste ville han få fredag eftermiddag kl. 14 herhjemme.

Kuvert no. 2 indeholdt en adresse i Odense, så afsted tog vi med pakkede tasker…

Adressen var til den sprit nye Hotel Odeon*, som ligger i det nye kvarter tæt på midtbyen og banegården. Jeg er mere end tilfreds med, at Odense har fået et nyt hotel, fordi det har byen virkelig manglet efter min mening. Jeg fik taget nogle virkeligt dårlige billeder af værelset, så i stedet for at dele dem (de vil ligesom ikke yde det retfærdighed), så vil jeg henvise til de billeder, som vises her*, som er meget retvisende for, hvordan vi oplevede dem.

Hotellet var virkelig rart og lå geografisk perfekt i gå-afstand til den hyggelige midtby. De havde i øvrigt en fantastisk morgenmad, hvor jeg især blev lykkelig over hvor gode glutenfri boller, de havde, haps haps.

Kuvert no. 3 fik han, da vi var tjekket ind. I den fik han at vide, at vi skulle spise på The Balcony, som er en af Odenses bud på restauranter med fine dining. Vi skulle nyde 10 serveringer i den hyggelige restaurant og havde allerede et bord kl. 18. Jeg er sikker på, at han på det tidspunkt studsede lidt over, hvorfor vi skulle spise så tidligt, og da vi ankom til restauranten, var vi da også de eneste til stede den første time, ha ha.

Spiseoplevelsen på The Balcony var super god. Især de første 5 snacks var fantastiske, men generelt var det et virkelig godt måltid med gode vine og nærværende, god betjening. Restauranten er optaget i The White Guide, så man er ikke tvivl om, at de har ambitioner og gør sig umage. Det elsker jeg simpelthen!

Halvejs gennem middagen rakte jeg ned i tasken, hvor jeg fandt kuvert no. 4. På det tidspunkt tror jeg, hans fantasi var sluppet op, fordi hvad kunne det mere være, nu hvor vi havde hotel og en god middag i hus? Vi skulle til koncert på Posten, som vel kan sammenlignede størrelses- og stilmæssigt med Lille Vega her i København.

Postmodern Jukebox (tjek dem ud på Youtube her) fyrede den af med en blanding af jazz, swing og soul, hvor de tager nutidens store hits og bringer dem tilbage i tiden. De forstår sgu at starte en fest, og selv manden synes det var lidt af en rodebutik, fordi de både spille soul og jazz, så var det uundgåeligt ikke at komme i top godt humør af det! Du kender garanteret denne udgave af All About That Bass, som i hvert fald ramte min Facebook feed massivt for et par år siden!

Som en lille ekstra hyggelig sidenote, så var min bror og hans kæreste til den samme koncert, så vi gik lige ud og fik en cocktail med dem efterfølgende. På det tidspunkt kunne jeg seriøst slet ikke gå længere i de høje hæle, og manden havde vist opbrugt alle sine “overraskelses-ressourcer”. Resten af vores kæreste-tur var bare at nyde hotellet, sove længe, spise morgen, købe en over-snasket fynsk brunsviger (obligatorisk) og så ellers suse hjem over et solbeskinnet Storebælt. Faktisk nåede vi lige en kop kramme-kaffe hos vores søde venner inden.

Om ham manden, offeret, synes, at det her var den perfekte date, det skal jeg ikke sige med sikkerhed. Jeg ved, at han nød det og var taknemmelig for indsatsen, men jeg tror i virkeligheden, han synes aller bedst om, når det er ham, som overrasker mig. Det vidste jeg jo på forhånd, og det er også helt okay – vi havde en skøn aften i hinandens selskab ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Den perfekte date… eller?

  1. Du gik all ind – virkelig fedt, også selvom din mand ikke er helt så glad for at være den modtagende for overraskelserne, meeeen i de stories du har haft lagt op på insta så han med fremmede øjne pænt glad ud, sådan helt oprigtig glad. <3 Og ja, en ordentlig brunsviger er, som du ganske rigtigt skriver, obligatorisk, når man er på Fyn. Hehehe

    1. Jamen han var bestemt også glad – bare også ude af sin comfort zone. Jeg var meget omhyggelig med at afgrænse informationerne undervejs, sådan at han følte sig sikker på, hvad der i hvert flad ikke ventede ham ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.