Udgivet i Skriv en kommentar

En gadget-dims, som hjælper dig til en sundere livsstil

links

Det er længe siden, jeg sidst har givet jer en status på, hvordan det egentlig går med at overholde den sunde livsstil, og I er søde nok til at spørge ind til det jævnligt, så her kommer den. Og jeg tipper samtidig om, hvilken enkelt ting, som i den grad er den ven, som holder mig dagligt på sporet…

I virkeligheden føler jeg mere og mere, at der er landet nogle rutiner på min rygrad, som gør, at jeg nogle gange bare kører den gode linje uden at være bevidst om det, og andre gange ryger ubevidst af sporet. Sådan vil det jo nok være, når man prøver at omdanne et livs dårlige vaner. Én ting er sikkert; jeg er sygt glad for, at jeg tog tingene langsomt i den rette rækkefølge, fordi jeg har stadig masser af motivation, den rette motivation vel at mærke, så de seneste 4 ugers bootcamp, de er gået uden en eneste gang at være gået på vægten. Min motivation ligger nemlig mere og mere i at tage gode beslutninger for mit velvære, min mave, mit humør og troen på, hvad der giver min krop mest kærlighed.

Vil du være med fra starten, så bliv klogere på, hvordan du finder din rette motivation til en varig livsstilsændring her

Lige for tiden taber jeg mig egentlig ikke, men det er heller ikke der, mit fokus ligger. Jeg går efter at blive på det vægttab, som jeg har opnået, og så på at fasttømre nogle af de tillærte hverdagsvaner. Dertil er jeg begyndt at få en lille bitte smule motion ind, og kan mærke, at humøret mere og mere peger i retning af lysten til mere af den slags. Jeg føler dog , at det er et meget stejlt bjerg at skulle bestige, så inden du får det der billede på nethinden af at jeg bare acer alle udfordringer, så stop bare dig selv, ha ha.

En af de ting, som virkelig fungerer godt for mig, det er min daglige grønne smoothie. Den mætter på en dejlig måde, indtages på ingen tid, giver en enormt god ro i hele kroppen og så er den nem at lave på min nye Nutribullet blender*, som jeg var så heldig at få i fødselsdagsgave for en måneds tid siden. Den er altså virkelig et hit! Min er en 600 watt og den er super!

Hver dag, når jeg har drukket min grønne smoothie direkte fra blender-koppen, vasker jeg den af og fylder ingredienserne i straks. Det eneste jeg undlader, er de frosne spinatklumper, som jeg blot putter i næste dag, når jeg vil have min smoothie, og lige præcis derfor er jeg decideret forelsket i min Nutribullet.

Opskrift grøn smoothie

1-1,5 dl mandelmælk eller havremælk
3-4 klumper frossen spinat
1 spsk peanutbutter
1/2 banan
4-6 frosne jordbær eller frossen mango svarende til 1 dl

Hvis du føler dig fristet til at anskaffe dig en Nutribullet blender, så kan jeg altså varmt anbefale den. Størrelsen gør den super handy og hverdagsvenlig, og min udgave er altså den med 600W, som jeg er mere end glad for. Du finder Nutribullet blenderen hos Coop* til 649,- kr., men jeg har for nylig også set at Skousen solgte den billigere end det, så hold øje med Nutribullet hos Skousen* også.

Husk at følge med på både Instagram og Youtube også, hvis du kan lide at følge med i min dagligdag med tips til en god hverdag. Klem fra Dutte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.