Udgivet i Skriv en kommentar

Meal prepping på en lidt anden måde

Det er igen blevet itd til at se nærmere på min meal prep, som denne gang er lidt anderledes, men forhåbentlig alligevel kan give dig lidt brugbar inspiration.

Det er lidt tid siden, jeg sidst har delt min meal prep – det er nok fordi, at jeg ofte gentager mig selv i flere uger. Denne uge er lidt anderledes – dels fordi jeg er væk i dag og i går og derfor ikke har brugt helt så meget tid i køkkenet, som jeg normalt ville gøre, dels fordi jeg faktisk har en del gode ting på lager; enten frosset ned eller på køl.

De ting, jeg har lavet klar til ugen, som kommer, er faktisk ganske få, men det inkluderer en rød bærkompot, som er genial på morgengrød, chia og skyr, men som også er god i madpakken, hvor jeg blander havregryn i den, så den fungerer som en rig snack for pigerne.

Kompotten er nem at lave, idet nogle frosne jordbær, blåbær og hindbær koges op med lidt vand og lidt honning og blendes. Efter det er blendet koges det eventuelt yderligere, til du opnår en tyk kompot, som hældes på et glas.

Vent med at sætte låget på, til det er kølet godt ned!

Udover kompotten, så har jeg naturligvis lavet en stor portion chiagrød, revet noget spidskål på mandolinjernet og så holder jeg liv i min surdej, som jeg jo skal lege mere med den kommende uge.

I fryseren har jeg til den kommende uge fiberbrød, hokkaidopandekager (mine er fra MK Universet, men ligger vist ikke online, derimod ser Marias hokkaidopandekager også virkelig gode ud!), søde kartoffelvafler, frikadeller og frossen spinat, som jeg bruger dagligt i min eftermiddags-smoothie.

Se flere meal preps og madplanshjælp her

Jeg har bortset fra det planer om at skulle lave nogle hapsere med blomkål, som jeg har store forventninger til, men også noget påskeslik i den sunde kategori – kunne I tænke jer den slags inspiration?

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.