0
Hverdagsmad

Når dagligdagsdramaer kalder på en take away-aften

Mit arbejdsliv går ikke stille af sig disse dage, og det er lidt af en underdrivelse, hvis jeg siger, at jeg er ved at være udmattet af det drama, som udspiller sig i den ene fløj af mit arbejdsliv. Det betyder også, at jeg i højere grad tyr til de nemme løsninger i hverdagen for tiden, og der er ikke meget, som kan stå i vejen for en god gang take away.

Som mange af jer nok ved, er jeg engageret som næstformand i bloggruppen Danske Bloggere i DJ (Dansk Journalistforbund), og der har på det seneste været lige lovlig meget uklarhed over den forpligtelse. Grundet nogle kommunikative vanskeligheder har samarbejdet mellem vores gruppe og forbundet ikke kørt så smidigt, som vi havde håbet på, og netop nu er der derfor opbrud i gruppen, ikke mindst ført an af, at vi, den eksisterende bestyrelse, ikke genopstiller til at varetage arbejdet.

Sidste mandag blev der i vores gruppe afholdt en ekstraordinær generalforsamling, som ikke gik stille af sig, men heller ikke endte ud i en løsning.

Alt dette kommer selvfølgelig uplanlagt oveni en i øvrigt travl uge med en del kunder og aftaler, min mands fødselsdag sidste uge og en masse hængepartier i arbejdet med at køre en blog. Siden januar har jeg faktisk bare ligget vandret med ekstra mange arbejdstimer, så jeg begynder ligesom at mærke behovet for at kunne spise ordentligt og samtidig springer over, hvor gærdet er lavest nogle dage om ugen.

Take away kan godt være lidt af en udfordring herhjemme. Børnene spiser ikke store slaskede burgere, manden vil gerne have kød og sovs, mens jeg gerne vil have veggie eller salater. Mon ikke I andre også har rimelig varierende smagspræferencer, når I skal bestille take away?

Sunset Take Away kontaktede mig med henblik på et samarbejde, og jeg blev da også positivt overrasket, da jeg så, hvor bredt deres udvalg efterhånden er blevet. De har nogle rimelig mandevenlige burgers med Herefordbøffer (fra fritgående kvæg endda!) og med bearnaise. Derudover har de jo både børnemenuer, gode fritter (you know it!), diverse salater og veggieburgers og i øvrigt milkshakes, som ser farligt fristende ud. Så det vil i grunden passe fint med en snarlig bestilling fra Sunset Take Away, hvor vi trods alt alle kan få præcis, hvad vi foretrækker. 

Hånden på hjertet, hvis du skal spise take away, ender det så altid med at være snasket eller bruger du også take away som en hverdagshjælper, hvor det ikke behøver blive usundt? ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.