Næsten færdig med det første værelse

Endelig! Eller ikke helt, men næsten og ligeved færdig med det første af de 2 værelser! siden jeg delte den her video i lørdags, så er pigerne faktisk rykket ind i det nye rum, og det bliver simpelthen et fantastisk rum altså! Jeg glæder mig som et lille barn til at indrette det helt rigtigt, men jeg ved stadig ikke, hvad der skal ske, hvem der skal bo hvor og dermed hvilke møbler, der er behov for.

Se videoen her, hvor jeg viser rummet frem, som det stod og tjek endelig ind igen i morgen, hvor jeg deler billeder af, hvordan pigerne benytter rummet pt. hvor nedrivningen inde ved siden af skal påbegyndes.

I øvrigt, så er mine hårspænder med perler stadig til salg i webshoppen lige her – siger det på forhånd, da det til stadighed er en af de ting, I spørger meget ind til, he he.

Synes du, det er hyggeligt at følge med i renoveringen? I så fald tager jeg jer gerne med i den næste fase, men hvis det i virkeligheden er sjovere for dig at se det færdige resultat , så knytter jeg gerne sylten på byggerodet, ha ha – giv mig lige et praj herunder i kommentarfeltet

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.