Sådan får du styr på dine mål og laver en god to-do-liste

links

Hej venner. I dag vil jeg ryste posen lidt og prøve at give lidt ny inspiration til en simpel måde at holde styr på to do’s og vigtige prioriteringer. Basically handler det vel om at hjælpe sig selv til at nå nogle af sine mål – og det vil vi vel alle gerne?!

Værende et meget iderigt menneske, så ved jeg alt om at miste overblikket og at komme fra at få gjort det mest værdiskabende for mig og min forretning, og samtidig har jeg den kedelige erfaring fra at have døjet med stress, som det tog mig flere år at få rystet af igen. Jeg har på fornemmelsen, at mange af jer andre også kender til følelsen af at blive overvældet af opgaver og to-do’s – om det så bunder i kreativitet, stress eller andet.

Jeg har nogle metoder, som jeg tyr til, når jeg bliver overvældet, og det har jeg netop delt en video omkring, som jeg deler længere nede i indlægget.

Du finder den printbare familiekalender fra videoen her*

Familiekalenderen – brug de 5 kolonner til at styre dine daglige prioriteringer:

Som nævnt i videoen nedenfor arbejder jeg med en selektiv to do-liste, hvor jeg har valgt at printe en måned fra Familiekalenderen* ud og have den liggende, hvor jeg arbejder.

De 5 kolonner har jeg gjort til tidsintervaller, som jeg kan udfylde fra dag til dag (og ikke nødvendigvis hver eneste dag):

  • Kl. 8-11: Notér 1 vigtig to do
  • Kl. 11-14
  • Kl. 14-16
  • Spise: Dagens ret
  • +-listen: Mind dig selv om, hvad der gør dagen god, noget du ser frem til eller et motivationsord

På youtube har jeg delt en video, hvor jeg fortæller meget mere om værdien af en god to-do-liste, og hvordan du kan tage kontrollen over din tid, uanset om du er udfordret af stress, travlhed, tankemylder eller hverdagen generelt.

Det er i virkeligheden ret skørt, fordi jeg er en åbenbart ret kompleks arbejds-skabning, som består af lige dele kreativitet og entreprenør-ånd og på den modsatte side en struktur-fascist med behov for orden og planlægning. Er der mon nogle af jer, som kan genkende det? 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.