Video: Sådan klipper du et pandehår

links

Her får du mine faglige råd og en video, hvor jeg viser, hvordan du klipper et pandehår selv. Dette er mit bedste forsøg på at lære dig, hvad du skal vide, for at kunne holde dit pandehår ved lige, men det er klart, at du ikke skal forvente et lige så perfekt resultat, som din frisør kan give dig.

Det er klart, at ikke alle vil føle mod eller at de kan gøre det godt nok selv, men jeg ved, I er mange, som allerede klipper jeres børn en lille smule, så videoen er god til dig, hvis du har mod på at prøve kræfter med saksen. Nedenfor linker jeg til nogle billige værktøjer, som du skal bruge, hvis du ikke vil flænse håret, som skal klippes.

Links til billige frisørsakse

Det er værd at understrege, at du ikke må klippe med en køkken- eller neglesaks. Håret bliver flænset af, hvis ikke der klippes med en skarp saks, og det kan altså give nogle træls udfordringer efterfølgende. Klipper du dit pandehår selv på regelmæssig basis, så kan det godt betale sig at investeret i noget værktøj, og det behøver til gengæld ikke være det teknisk mest lækre og dyre grej.

Hvis du vil snuse til hele udvalget, så kan du se alle frisørsakse her*

Se i videoen her, hvordan du klipper et pandehår

Rigtig god dag til dig ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

4 Comments

 1. 30. marts 2019 / 12:59

  Ikke en relevant video for mig, fordi jeg desværre ikke har børn, men SÅ fint forklaret – og virkelig brugbar (og det siger jeg, selvom jeg ikke kan øve mig på nogen). 🙂 Kort sagt kan jeg super godt lide, at du deler ud af din ekspertise. <3

  • Dorte Bak
   Forfatter
   30. marts 2019 / 16:28

   Tak, det gør mig glad at høre, og at du tager dig tid til at skrive også. Du kan tilbyde at klippe venindernes pandehår jo – hvis de tør ?

   • 31. marts 2019 / 7:47

    Ja, hvis de tør 😀 Det er vist lige det, og velvidende at jeg for det meste sidder med snuden i bøgerne eller laver noget kreativt, så stoler de vist ikke på mine evner med en saks. LOL

 2. Dorthe
  22. april 2019 / 21:27

  Tusind tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.