Udgivet i Skriv en kommentar

Derfor arbejder jeg med Oway produkter i min salon

Hvad er fidusen ved økologiske skønhedsprodukter, hvis ikke de virker? Jeg deler min viden om kvalitet, forventninger og virkelighed og fortæller om de produkter, som jeg har valgt at arbejde professionelt med i min salon.

Det der med økologiske produkter, det kan være en lidt sjov størrelse. Min erfaring er nemlig, at der er langt mellem snapsene i forhold til at finde produkter, som er rene og som samtidig kan leve op til forventningerne om et lækkert hår med glans og blødhed.

Jeg fandt den rette kombination af de forhold, da jeg blev introduceret til Oway produkter, som er dem, jeg har valgt at arbejde med i min salon. Serien er ikke bare hjemmepleje-produkter, derimod har de også en grøn farveserie samt nogle ekstra gode kur-systemer. Jeg elsker seriøst alt ved den her serie, ikke mindst hele historien bag den. De har nemlig rigtig mange år på bagen og har bl.a. også egne marker, hvor de dyrker ingredienserne til deres produkter. Deres produkter er halvt økologiske og halvt biodynamiske, og duftene er naturlige og milde.

For mig, som professionel frisør, spiller kvalitet absolut en rolle, ikke mindst fordi jeg arbejder fra mit eget hjem. Jeg skal ikke have giftige dampe til at sive rundt i vores hjem, men jeg forventer omvendt også, at produkter kan levere lige så høj kvalitet i de færdige resultater, ikke mindst at hjemmeplejen og stylingen kan, hvad der forventes af den. Alt for mange naturlige produkter har jeg tidligere prøvet kræfter med, som virkelig bare har skuffet mig.

Oway, som står for Organic way, har en virkelig velovervejet tilgang til bæredygtighed, hvilket er rigtig godt demonstreret i denne korte film fra deres hjemmeside. De har eksisteret siden 1948 og har flere typer certificeringer bag deres bæredygtige og ansvarlige produktion, ikke mindst en anti cruelty certificering. Du kan blive klogere på de konkrete certificeringer og viden bag Oway her, hvis du interesserer dig for det.

Jeg kører en give away på Instagram, hvor du har mulighed for at vinde 4 Oway produkter, som passer til dit behov. Deltag her.

Jeg glæder mig til at se din kommentar på Instagram, hvor lodtrækningen sker og så ønsker jeg dig en fin mandag – har du mon påskeferie? Klem fra Dorte

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.