Guide: Sådan får du fin hårpynt til at blive siddende hele dagen

links

Venner, jeg delte forleden en video på Instagram, som blev taget så godt imod, at jeg lige vil dele den med dig her også. Jeg ved nemlig ikke helt, om du er en af dem, som kun følger på bloggen eller primært følger på Instagram?

I videoen, som kun varer 2,5 minut, fortæller og viser jeg præcis hvor nemt, du kan få dine spænder til at blive siddende i håret hele dagen, så du ikke skal bruge tid løbende på at omstyle dit hår. Det gider vi nemlig ikke, vel?

Se videoen her, hvor jeg forklarer, hvordan du får stylingen til at holde hele dagen

Volume Dust* og hårkam* er fra min webshop, mens perlespænderne er modtaget i gave fra Milledeux*.

Se guiden: Sådan bruger du tørshampoo korrekt!

Og så lige en helt anden ting – hvordan nyder du påsken mon? Shit vejret var fantastisk i dag – vi har siddet på terrassen med solcreme i nakken og bare tæer!! Amazing

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.