Kreative ideer for børn til påskeferien

Her inden påsken skydes igang, deler jeg lige nogle af de mest populære kreative ideer fra bloggen, som passer til tiden lige nu. Fordi noget tyder på, at det er lige præcis, hvad du står og mangler?

Statistik! Det lyder fanme kedeligt, ikke? Men noget sjovt, som opstår af det, det er at aflæse tendenser, og lige nu er tendensen altså, at der bliver googlet nogle meget specifikke indlæg frem fra bloggens arkiver. Dem skal vi da alle have glæde af, når nu de er så populære – ikke mindst med en påskeferie, der står for døren – så her kommer nogle meget populære blogindlæg, som tåler ny opmærksomhed.

Helt konkret drejer det sig om 3 kreative blogindlæg med ideer til kreativitet med børn. Helt oplagt til nogle feriedage, hvor vi skal lave andet end at spise sild og påskeæg, ikke?!

3 top posts med kreative DIY’s

Jeg vi suse i det bløde tøj og nyde min aften – det har været en uventet træls dag, hvor jeg måtte smide en masse penge efter noget teknisk hjælp, fordi min computer var ved at crashe. Øv altså – den slags skal bare virke, ikke?! 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.