Udgivet i Skriv en kommentar

Den her uge er en stor rodebutik

Fredag, dagen før mine guldklumpers fødselsdag, som naturligvis er planlagt til fejring med hele familien. 18 gæster ankommer i morgen og i skrivende stund står der en seng midt i spisestuen og jeg skal lukke 2 forskellige håndværkere ind i dag, samt en tur i Silvan efter 2 meter lange plader! Det er også dagen, hvor jeg skal have styr på bagning og fødselsdag, så jeg tager dagen 1 opgave ad gangen, og for at samle motivation og energi har jeg givet mig selv lov til at fastholde en morgenkaffe-aftale med søde Frida. Kaos sker, men det skal jo nok gå, og vigtigst af alt, så har jeg en plan – selvfølgelig har jeg det!

I onsdags måtte jeg sadle om, så de events, jeg havde glædet mig til at deltage i, blev fejet til side, så jeg kunne komme et vigtigt skridt videre med det forsinkede værelse. Jeg fik vasket og malet 2/3 af gulvet, hvilket betyder at jeg senere i dag kan få sengen båret fra spisestue og op på det nymalede gulv. Alene det hjælper jo en hel del, og så er det heldigvis de overskuelige detaljer, som venter os derefter:

  • Maling af den sidste 1/3 gulv
  • Maling af træværk
  • Sætte låger på skabene
  • Samle sengen
  • og så stille og rolig indflytning…

De sidste to billeder er inde fra det færdige værelse, og det giver en rigtig god fornemmelse for, hvor vi bevæger os hen. Det bliver nemlig et par super lækre tweenværelser med store senge og masser af lys. Jeg glæder mig rigtig meget til detaljerne, bl.a. at hænge plakaterne op, som jeg jo nævnte helt tilbage i februar. Det skal nok blive mega godt – det ved jeg!

Jeg er fortsat ret spændt på at se, hvor det hele ender i forhold til den færdige indretning, eftersom vi har til gode at sortere legetøj og beslutte om vi siger “tak for denne gang” til en del af det – eller om det ender med at få nyt liv i de nye værelser. Mine børn leger nemlig ikke helt så meget mere – er det mon også tilfældet med dine tweens?

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.