0
Bolig inspiration

Der grønt over hele linjen

Elsker du også grønne planter? Her får du en rabatkode, som giver dig 15% på et stort udvalg af de populære grønne planter, som bl.a. virker luftrensende og i øvrigt bare gør dit hjem smukt og grønt.

Fik du stemt i går? Det håber jeg virkelig – jeg kan mærke, at jeg i højere og højere grad forstår vigtigheden af at bruge sin demokratiske stemme, når der inviteres til det. Demokratiet skal vi være stolte af og passe godt på, derfor er jeg også glad for at erfare, at der i København er slået rekord i valgdeltagelse med en stemmeprocent på lige under 70%. Fedt!! Jeg selv gik til valgurnerne med grønne briller på næsetippen, og jeg håber virkelig, at de danske parlamentarikere får succes med at banke den grønne omstilling helt op på top-prioriteringen for Europa.

Herhjemme er der også ret grønt for tiden, hvor mine planter stortrives. Enkelte skriger på ny jord og mere plads til rødderne, så det står på to do-listen, men nøj hvor er det altså tilfredsstillende med store, grønne planter, som bare forskønner vores hjem og samtidig passer på den luft, vi går rundt i. De fleste af mine grønne planter er luftrensende, hvilket betyder, at de hjælper med at rense luften for forureninger og i det hele taget gør hjemmet mere friskt.

Der er rykket en ny violinfigen ind, som jeg fik af Hello Nature, da jeg deltog i en fejring for Voxblog Agency. Hello Nature har endda givet mig lov til at dele en rabatkode med jer andre, hvilket jeg har valgt at gøre, fordi det jo reelt er et godt tilbud, he he.

Reklame:

Brug koden HELLO + DORTE hos Hello Nature (senest 31. maj), så får du 15% på dine planter.

Du finder hos Hello Nature et hav af luftrensende planter og ganske mange af dem, som bor herhjemme hos mig også: Figentræer, Violinfigen, Monstera, Guldranke, Svigermors skarpe tunge, Elefantøre og mangle flere

Og husk så: Hvis du er bange for at slå dine planter ihjel, så kan selv du være med. Læs bare min guide til at holde grønne planter for dummies.

Jeg ønsker dig en super god dag derude og håber, vi ses igen i morgen, hvor jeg deler opskriften på hjemmelavet hotdog-tilbehør – også det utraditionelle. Kram til dig

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.