Udgivet i Skriv en kommentar

Hvad har jeg på mine pinde

Står du i stampe uden af vide, hvilket strikkeprojekt du skal kaste dig over, så kan det jo være du kommer på sporet af det næste projekt ved at se, hvad jeg har på pindene. Nogle gange skal man bare se en farve, en garnsammensætning eller et færdigt resultat for at komme videre i overvejelserne jo…

Efter en periode, hvor jeg har været mere stille og hygsom med mine strikkerier, så har pindene igen taget pladsen på første række over foretrukne aktiviteter. Det er lidt sjovt, som det bølger op og ned med motivationen – du har det garanteret på samme måde, ikke?! Her er et kig til, hvad der hænger på mine pinde for tiden…

Jeg blev jo færdig med min Chunky Drømmesweater i en pastelgul sommerudgave (jeg har opdateret indlægget med strikkeinfo om garnforbrug og strikkefasthed), og den er virkelig en favorit. Jeg bruger den flere gange om ugen, og det eneste jeg overvejer lidt, det er om jeg skal korte ærmerne bare en smule af…

Jeg har ikke et navn til den endnu, og jeg ved jo reelt heller ikke, om den bliver god, men jeg er igang med en sommerbluse/Tee i en bambus bomuld, som føles utroligt rar. Jeg satser på, at den bliver klædelig og lever op til forestillingen i mit hoved, og skulle det være tilfældet lander der jo nok en opskrift i webshoppen på denne også.

Garnet er i øvrigt købt i Kvickly, hvilket jeg ikke har prøvet kræfter med tidligere, men det har overrasket mig positivt at sidde med det, så nu mangler opskyldningen og tagen-i-brug-testen. Er der mon nogen af jer, som har erfaring med deres bambus bomuld?

Jeg har gang i en pudderfarvet udgave af en Sorbetcardigan, som er lavet af en masse rester af mohair. Jeg har købt 2 ekstra nøgler ind for at nå i mål, og det føles altså temmelig rart at få brugt nogle af alle de gode nøgler, som ligger i lageret, he he 🙂

Jeg har strikket denne i en mindre størrelse og en anelse kortere, sådan at den forhåbentlig bliver en god lille sommersag. Endvidere skal jeg igang med at klippe den på midten, hvilket jeg godt kan mærke kræver et lille tilløb. Jeg orkede simpelthen ikke alle vrangpindene, så jeg må give mig i kast med Milles guide til at hæfte retmaskerne og klippe midten op – kryds fingre for mig!

Og så er det helt store spørgsmål, hvad jeg skal strikke med de her alt for lækre nøgler. Jeg fik nemlig købt alt for mange til min Chunky Drømmesweater, og jeg er helt tosset glad for både farve og tekstur, så det kalder jo på endnu et projekt. Har du nogle gode bud? Jeg hælder lidt i retning af en cardigan til pigerne, eller måske bare en sommer-hyggetrøje… må lige kigge mig lidt omkring…

Jeg er for noget tid siden blevet enig med mig selv om, at jeg skal i bund med de halvfærdige projekter og samtidig bør jeg forsøge at bruge nogle af de mange lækre garnnøgler, som jeg har liggende. Det er både en sjov udfordring og samtidig en begrænsende faktor

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.