Udgivet i 8 kommentarer

Nyheder og mest populære produkter i webshoppen

Altså! Først og fremmest TAK for jeres mange mange søde kommentarer, privatbeskeder og hjerter til mit seneste blogindlæg om at være skruk. Det har godt nok været virkelig rart at høre så mange forskellige input på mine tanker!

Nu til dagens indlæg, som slet ikke handler om børn, derimod om en anden ting, som jeg kan takke jer for – nemlig min fine webshop og den måde I har taget imod den på.

Jeg har nu haft min lille webshop i et halvt års tid, og jeg er simpelthen så glad for, hvor fint I har taget imod den. Jeg havde ikke gjort mig så mange tanker om, hvad I ville sige til webshoppen, men det giver mere og mere mening for mig, at de ting, jeg bruger og omtaler mest, også er ting, jeg kan tilbyde jer. Mest af alt bliver jeg enormt glad for at se, at både min familiekalender og mine strikkeopskrifter flyver ud i jeres indbakker løbende. Jeg kan afsløre, at jeg er gået i gang med et projekt, som vil lande i webshoppen senere på året også, men som kræver temmelig meget dedikation og tid at få gjort færdigt. Det er en bog, som jeg glæder mig virkelig meget til at se færdig!

Blandt de mest populære produkter er jeg nødt til at nævne strikkeopskriften Chunky Drømmesweater, men fra de fysiske hylder er der også stor interesse for Kknekki hårelastikkerne og senest tilføjet også Nepal armbånd, som jeg er vildt glad for at have fået ind i mit sortiment. Jeg har valgt at starte lageret op på nogle dæmpede farver, som kan bruges bredt med hele garderoben, men jeg tænker da, at der skal nogle sjovere farver ind på et senere tidspunkt også.

Jeg har netop tilføjet lidt shampoo’s og balsammer også. Jeg har simpelthen været så nervøs for at lægge den slags på webshoppen, fordi det stiller nogle helt andre krav til forsendelser, men nu prøver jeg med et par ting, og hvis det så går godt, kan det være, jeg kan udvidde med hele mit fantastiske hyldesortiment fra salonen.

Nåh, jeg håber, du også følger med hos mig på Instagram, hvor jeg helt klart mest slår mine folder for tiden. En af dagene vender jeg dog tilbage her på bloggen med et lille indblik i, hvordan jeg får brugt mine rester til en god og smagfuld frokost. Nyd dagen kære du, klem fra Dorte

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

8 tanker om “Nyheder og mest populære produkter i webshoppen

 1. Kknekki-hårelastikkerne er også helt afsindig gode. Har på ingen måde brug for flere, men farverne er bare så fine 🙂

  1. Ha ha – jeg har heller ikke brug for flere farver ?

 2. En bog! Nøj, hvor spændende. Er sikker på, at den bliver inspirerende og ikke mindst smuk at se på 🙂 Hvad mon den handler om?

  1. Tak Elizabeth, det kunne jeg bruge som motivation ?? jeg holder lige detaljerne for mig selv lidt endnu, men det skrider indtil videre godt fremad, så måske jeg kan sige mere om en måneds tid? ?

 3. Hvor fint med en god deodorant uden alt muligt skidt i. Den er jeg nødt til at prøve 🙂

  1. Den er virkelig god – lever helt og aldeles op til mine personlige forventninger ??

 4. Uh, tror jeg må have købt mig et par armbånd, de er så fine, og jeg har kigget på dem så mange gange. Spændende med bogprojekt.
  Nyder at læse med og få en flig af dine hverdags revolutioner.
  God weekend til dig og dine.
  Kh.
  Karen

  1. Åh det gør mig simpelthen så glad at høre Karen, tak for opbakningen – jeg klør på og glæder mig helt vildt til at udkomme med den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.