Telttur på godt og ondt og Roskildedrømme

Det handler om teltture på mere end én måde i dagens indslag – om de ting, jeg nægter at gøre, og de ting jeg drømmer om at gøre, herunder et par ord om Roskilde Festival også.

Min familie var i weekenden på et halvt døgns sheltertur med børnenes klasse. Seriøst, de havde både sol, hagl, storm, regn og endda sne, og de var helt i knæ, da de kom hjem. Den ene begyndte at græde, så snart jeg åbnede hoveddøren kl. 9.00, den ældste gik i brædderne og sov formiddagen væk, og så stank de alle af bålrøg (obligatorisk).

Jeg selv deltog ikke. Jeg hader tanken om den slags natur-udflugter – det er slet ikke mig, og jeg har taget min tørn af spejderoplevelser. Personligt tager jeg 10 gange hellere på telttur i Roskilde, på Egeskov Slot eller på en regulær campingplads, ha ha.

Og apropos Roskilde, så er det fulde program nu offenliggjort, og jeg er slet ikke i tvivl om, at der venter nogle helt igennem fantastiske dage under den orange sol. Jeg gider SÅ godt deltage igen, men ved endnu ikke, om jeg skal det. Jeg elsker ALT ved Roskilde Festival, ikke mindst den bæredygtige tilgang festivalen har til afvikling og planlægning, men især bare måden man møder andre mennesker, venner og bekendte på. Det er virkelig helt unikt!

Tilfældigt skud fra en madkø – elsker simpelthen hjertesokkerne!

På musikprogrammet i år står der flere navne, som jeg rigtig gerne ville opleve:

The Cure, Mø, Robyn, Barselona (elsker!!), Cypress Hill, Cardi B, Søren Huss med mangle flere. Du kan se det fulde program for Roskilde Festivalen her.

Er der mon nogen af jer, som allerede nu ved, at I skal forbi Roskilde i år? I så fald – kører I hele programmet eller en enkelt dag mon?

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Dorthe
    12. maj 2019 / 22:02

    Uh ja, Roskilde! Var derude sidste år under en bagende sol. Det var helt magisk og nærmest sydlandsk. Og lørdagsbilletten er booket til i år igen. Dog kun én dag, ikke noget telt til mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.