0
Strik

Pastelgult sommerudgave af Chunky Drømmesweater

I er mange, som allerede har købt opskriften til Chunky Drømmesweater, så jeg har glædet mig til at komme igang og kunne vise en mere sommerlig udgave af den. Her får du lidt info om den sommerlette udgave med en lidt anden strikkefasthed og en alt for skøn farve! Længe har jeg været på udkig og endelig, endelig, fandt jeg den helt rigtige kombination til en ny og mere sommerlet Chunky Drømmesweater*.

Garnforbrug og strikkefasthed

Kombinationen til denne udgave er 1 tråd Merci fra Filcolana (color 1110) og 2 tråde Isager Silk Mohair (color 59 og color 0). Jeg har brugt 3 nøgler af hver til hele trøjen, dvs. 3 nøgler Merci og 6 nøgler Isager Silk Mohair. Strikkefastheden med denne kombination af garn er 9 masker x 14 pinde (pinde 9), så den ligger relativt tæt på opskriften til den mindre side dog. Den giver sig dog lidt mere i brug, fordi maskerne er mere luftige, så umiddelbart vil jeg ikke være bange for at strikke den efter min sædvanlige størrelse.
Strikkeopskriften til Chunky Drømmesweater finder du her*
Det skønne ved den her strik er, at man så hurtigt kommer igang. På pinde 9 udebliver resultatet ikke, og det er en fornøjelse at strikke noget, der kræver så lille koncentration. Man kan vel kalde den for en god adspredelse eller det perfekte begynderprojekt! Jeg påtænker at strikke ærmerne lidt længere denne gang og måske en anelse mere snævre i ærmets rib. Jeg ser på det, når jeg kommer dertil, fordi først skal kroppen gøres færdig – huhej som det allerede går. Husk at dele med mig, hvis du også strikker Chunky Drømmesweater – brug hashtagget #chunkydrømmesweater så jeg kan følge med og like dit arbejde

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.