0
Strik

Pastelgult garn til en sommerudgave af Chunky Drømmesweater

I er mange, som allerede har købt opskriften til Chunky Drømmesweater, så jeg har glædet mig til at komme igang og kunne fremvise en mere sommerlig udgave af den. Her får du lidt info om den sommerlette udgave med en lidt anden strikkefasthed og en alt for skøn farve! Længe har jeg været på udkig og endelig, endelig, fandt jeg den helt rigtige kombination til en ny og mere sommerlet Chunky Drømmesweater*. Kombinationen er 1 tråd Merci fra Filcolana (color 1110) og 2 tråde Isager Silk Mohair (color 59 og color 0). Strikkefastheden er med denne garnkombi ikke den samme som i opskriften, så det betaler sig at regne lidt på, hvilken størrelse, du skal strikke efter. Strikkefastheden med denne kombination af garn er 11masker x 14 pinde, så hvis du regner på hvor stor omkredsen skal være på din trøje, kan du få en fornemmelse af, om ikke du bare skal vælge størrelsen større, end du normalt ville gøre.
Strikkeopskriften til Chunky Drømmesweater finder du her*
Det skønne ved den her strik er, at man så hurtigt kommer igang. På pinde 9 udebliver resultatet ikke, og det er en fornøjelse at strikke noget, der kræver så lille koncentration. Man kan vel kalde den for en god adspredelse eller det perfekte begynderprojekt! Jeg påtænker at strikke ærmerne lidt længere denne gang og måske en anelse mere snævre i ærmets rib. Jeg ser på det, når jeg kommer dertil, fordi først skal kroppen gøres færdig – huhej som det allerede går. Husk at dele med mig, hvis du også strikker Chunky Drømmesweater – brug hashtagget #chunkydrømmesweater så jeg kan følge med og like dit arbejde

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.