Tøserne er fyldt 9 år!

Tænk sig, at jeg har så store børn! I går blev de 9 år – en dag, som de naturligvis har set frem til i lang tid – man skal ikke undervurdere, hvad fødselsdag alligevel betyder for børn, vel?!

Som du måske læste dig til forleden, så var vi lidt pressede på om vi nåede at blive klar til fødselsdags-indtoget, fordi der stod en kæmpe seng i vejen og en masse håndværkere skulle lukkes ind og ud, men … alt løste sig heldigvis og vi havde en virkelig dejlig dag i haven med sol, glade fødselarer og glade gæster.

Allerede sidste år besluttede pigerne og jeg (lad os være ærlige: farmand er pisse ligeglad med kagetemaer!!), at vi i år ville køre fødselsdagen helt klassisk. Bare en god, gammeldags dansk fødselsdag. Derfor havde vi lavet en hotdog-bar med hjemmesyltede sager, en grøn tabouleh og alt det sædvanlige til en god hotdog. Det var en kæmpe hit!

Jeg havde faktisk overvejet at bage franske vafler med chantilly creme i midten, men da vi alligevel talte gæsteantallet til 18 personer, stod det ret hurtigt klart, at jeg ville blive overmandet af opgaven. I stedet valgte vi at lave den sikreste vinder, der findes, nemlig denne Pavlova med mascarponecreme og masser af friske bær, og den blev heldigvis også vel modtaget. Min bror havde medbragt en kæmpe brunsvigerdame fra Fyn, og jeg havde faktisk også lavet en pandekagekage, som dog viste jeg at være lidt kedelig. anyway, kage manglede vi i hvert fald ikke! Billeder har jeg ingen af, simpelthen fordi jeg var for koncentreret om gæster og hygge, men pavlova’en kan du jo se et billede af på selve pavlova-opskriften og en brunsviger ved vist alle, hvordan ser ud (sådan én er i øvrigt ikke særlig fotogen, ha ha).

Jeg har lovet nogle af jer at vende retur med en opskrift på min hotdog tabouleh, så den fifler jeg sammen her en af de kommende dage. Nyd søndagen og tak fordi du fulgte med, klem fra Dorte

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.