fbpx

2 nye strikkeopskrifter på trapperne

links

Her er et smugkig til de næste 2 strikkeopskrifter, jeg udgiver, og en snak om at strikke med billigt garn af bambus bomuld.

Jeg er simpelthen blevet helt vild med strikkede sommerbluser. Det må jeg tilstå er ganske nyt, da jeg altid har haft et ret køligt forhold til den slags. Jeg har følt, at det var meget damet og mor-agtigt, så enten er det fordi, jeg selv er gået hen og blevet en moragtig dame ellers er det moden der har ændret sig?! Under alle omstændigheder strikker jeg pt. på min 4. sommerbluse, og jeg kan mærke, det bliver et hit! Forhåbentlig kan jeg have begge opskrifter ude til jer indenfor et par uger – teststrikkerne er sat i gang og det tegner godt.

Simpel sommerbluse

Denne bluse er en løst hængende bluse med et enkelt og flatterende snit. Jeg er især glad for kanten, som er stram og elegant frem for en ribkant og på samme måde skuldrene, der hænger flot. En af teststrikkerne, Louise, er gået igang med blusen i en støvet rosa, som hun har vist frem på Instagram. Den ser virkelig lækker ud, synes jeg, og jeg overvejer aktuelt hvilken farve jeg selv skal strikke min næste i – måske rosa, måske støvet grøn?

Foto: @Uldelulle

Simpel Sommer Tee

I en anden genre er denne Tee, som er mere fittet. Her er jeg især glad for den store udskæring, den smalle ribkant og de åbne ærmer, som vel nærmest ikke kan betegnes som ærmer?

Her er det en str. M jeg viser frem, men jeg er rimelig sikker på, jeg bliver lige så glad for den, som jeg strikker op i str. S lige nu. Det er jo et spørgsmål om, hvor tight man ønsker den.

Budgetvenligt garn med bambus og bomuld

Jeg strikker begge bluser i bambus bomuldsgarn fra Coop*. Garnet er billigt i forhold til mange af dem, jeg plejer at strikke i, og jeg må bare sige, at det er utroligt lækkert at arbejde i til trods for min skepsis grundet prisen. Jeg tror bambus bomulden bliver dejlig mod huden her i sommervarmen i hvert fald.

I det hele taget vil jeg lige slå et slag for at vi alle prøver at strikke i forskellige garn-mærker. Der er helt klart en sammenhæng mellem pris og kvalitet i mange tilfælde, men der findes altså også lækre garntyper, som ikke ligger i den dyreste ende af prisskalaen. Personligt er jeg begejstret for Drops Puna* og Drops BabyAlpaca Silk*, som også er meget budgetvenlige.

Måske du også er særligt glad for et budgetvenligt garn, i så fald del endelig med os andre? Lige nu er jeg spændt på at høre, hvad du synes om mine 2 nye designs – kan du lide dem mon?

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

2 Comments

 1. Jane
  5. juli 2019 / 13:54

  De to t-shirts ser virkelig fine ud – hvornår kan man forvente en opskrift??

  • Dorte Bak
   Forfatter
   8. juli 2019 / 9:14

   Hej Jane – Ihh hvor dejligt, du synes det – sommerblusen kommer indenfor 2 uger og snarest muligt, den anden tager lige et par uger mere, da der er flere beregninger i den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.