Udgivet i Skriv en kommentar

Garnforbrug og strikkefasthed til Chunky Drømmesweater i sommerudgaven

links

God lørdag morgen – jeg tjekker faktisk bare hurtigt ind for at dele med dig, at jeg har opdateret indlægget med strikkeinfo om denne pastelgule sag. Det er min yndlingstrøje for tiden – den er simpelthen så rar at tøffe rundt i, og selvom den er hyggelig ser den ordentlig ud som del af et outfit.

I er mange, som allerede har købt opskriften til Chunky Drømmesweater, så jeg har glædet mig til at kunne vise jer en mere sommerlig udgave af den. Her får du lidt info om den sommerlette udgave med en lidt anden strikkefasthed og en alt for skøn farve!

Længe har jeg været på udkig og endelig, endelig, fandt jeg den helt rigtige kombination af gult til en ny og mere sommerlet Chunky Drømmesweater*.

Garnforbrug og strikkefasthed

Kombinationen til denne udgave er 1 tråd Merci fra Filcolana (color 1110) og 2 tråde Isager Silk Mohair (color 59 og color 0). Jeg har brugt 3 nøgler af hver til hele trøjen, dvs. 3 nøgler Merci og 6 nøgler Isager Silk Mohair. Jeg har med det garnforbug også kunnet forlænge ærmerne i forhold til opskriften.

Strikkefastheden med denne kombination af garn er 9 masker x 14 pinde (pinde 9), så den ligger relativt tætt på opskriften, dog en smule til den mindre side. Den giver sig dog lidt mere i brug, fordi maskerne er mere luftige, så umiddelbart vil jeg ikke være bange for at strikke den efter min sædvanlige størrelse.

Strikkeopskriften til Chunky Drømmesweater finder du her*

Det skønne ved den her strik er, at man så hurtigt kommer igang. På pinde 9 udebliver resultatet ikke, og det er en fornøjelse at strikke noget, der kræver så lille koncentration. Man kan vel kalde den for en god adspredelse eller det perfekte begynderprojekt!

Det gør mig simpelthen så glad at se hvor mange, der allerede har købt strikkeopskriften til Chunky Drømmesweater. Husk at dele med mig, hvis du også strikker Chunky Drømmesweater – brug hashtagget #chunkydrømmesweater, så jeg kan følge med og like dit arbejde

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.