0
Mode & shopping Strik

Garnforbrug og strikkefasthed til Chunky Drømmesweater i sommerudgaven

God lørdag morgen – jeg tjekker faktisk bare hurtigt ind for at dele med dig, at jeg har opdateret indlægget med strikkeinfo om denne pastelgule sag. Det er min yndlingstrøje for tiden – den er simpelthen så rar at tøffe rundt i, og selvom den er hyggelig ser den ordentlig ud som del af et outfit.

Find al relevant info om Chunky Drømmesweater her

Jeg er i skrivende stund på vej til Fyn, hvor min mand og jeg er blevet inviteret på Heartland. Vi glæder os ret meget til at høre musik, netværke og i det hele taget se på, hvad Egeskov Slot har at byde på som rammen for den populære festival. Ses vi dernede mon?

Det gør mig simpelthen så glad at se hvor mange, der allerede har købt strikkeopskriften til Chunky Drømmesweater – måske jeg får lov til at se jeres resultater også? Husk at tagge mig på Instagram, hvis jeg må se med @dortebak.dk

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.