Heartland – slow living, kærlighed og jublende endorfiner

Jeg mangler ikke argumenter for at forklare, hvorfor Heartland Festival er blevet en populær størrelse. I år blev mit første besøg, og bortset fra en kedelig vejrudsigt, så ville jeg ønske, jeg havde været med alle 3 dage.

Heartland er noget helt særligt, og med en nok højere gennemsnitsalder end de fleste festivaller, følger også en masse anderledes oplevelser, fordi “man” opfører sig anerledes. For eksempel var der imponerende pænt og rent overalt, fordi folk gjorde en stor indsats for at rydde op, når de tabte noget, kombineret med et stort antal frivillige der gik rundt og ryddede hele tiden. Jeg skal indrømme, at jeg faktisk er overrasket over, at det kan lade sig gøre, men jeg jubler over det.

Hvis du er til den slags festivaloplevelser, som handler om vild fest, druk og vilde koncerter, så kan det godt være, den her ikke er for dig. Nok er her koncerter, endda et ret bredt udvalg af genrer, men det var i en mere chillet udgave og på mange måder virkelig en stemning, der målretter sig et kræsent publikum. Det kan nu også noget – det der chill med rar stemning! Heartland har også en masse kunst og inspiration, ikke mindst i form af workshops og talks. Når man suser ned over programmet, så finder man alt lige fra smørsmagning til Talks, blandt andet med Dan Reed, som stod bag den omtalte Leaving Neverland. Der er simpelthen rig mulighed for at lade sig inspirere, give sig tid til nysgerrighed og til bare at være til.

Mange har omtalt Heartland som den Instagramvenlige festival, og der er da i hvert fald noget om det. De fysiske rammer ved Egeskov Slot bliver udnyttet på fineste vis, og man vil det i hvert fald nok, når man ophænger lysekroner i træernes kroner, lader et kor synge gæsterne ind på pladsen, når de åbner om morgenen og i det hele taget giver plads til smukke og skøre installationer overalt.

Det blev til en enkelt dag denne gang, men jeg drømmer om at snuppe alle 3 dage med min mand i en lille camper eller et folkevognsrugbrød. I hvert fald kan jeg godt arbejde med ideen om en opgradering fra at bo i telt, ligesom jeg godt kan arbejde med ideen om 3 dage med et fuldt klippekort til inspiration, langsommelighed, små koncerter og masser af god mad. En rigtig lækker kærestetur, det er hvad jeg ser for mig – og nu hvor han efterhånden har udviklet sig til at være en anstændig instagram-husband, som tager imod mine rettelser med lidt humor, så kunne det jo blive en her succes, ha ha.

Han får lige to tomler op, mens han står og bøjer i knæene for at få knipset et par billeder,
hvor jeg ikke ligner én uden ben

Jeg vil linke dig videre til Loui’s blogindlæg om Heartland, som er virkelig velskrevet og rammer festivalen med hovedet på sømmet. Jeg mødte i øvrigt Louise og hendes veninder på en total random måde, da min mand sad ved siden af hende, men jeg hentede Fish’n’chips – mega hyggeligt at svælge over frituremad og få sludret med søde Loui samtidig.

En lille bonusinfo er, at jeg jo er født og opvokset på fyn, faktisk ikke langt fra Egeskov, så jeg er jo kommet i det her nabolag hele mit liv. På en eller anden måde gør det mig bare ekstra glad at være på en vellykket festival midt i alt det fynske, omgivet af den fynske dialekt – ikke mindst fordi jeg jo render ind i flere dejlige mennesker fra min fortid. Ren lykkefølelse, det er det bare

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));